therifleman07 Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 Witam. Czy ma ktoś jakieś informacje, własne doświadczenia z pakietami Li-Po firmy REDOX ? Są one bardzo tanie i zamierzam je kupić ale nic o nich nie wiem. Pozdrawiam Link to post Share on other sites
mikunda Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 Posiadam taki i powiem szczerze, na tę chwilę nie narzekam, przy sprężynie 130 bez mosfetu 7.4 całkiem dobrze się sprawuje nawet przy -10 stopniach. Marzł przy -20 ale wtedy już wszystko siadało w replice, więc nawet się tym nie przejmowałem. Na forach modelarskich też ciężko znaleźć opinie, ale kupiłem w ciemno i w sumie nie żałuję. Link to post Share on other sites
Guest Rengi Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 Potwierdzam opinie kolegi powyżej:) Link to post Share on other sites
therifleman07 Posted February 14, 2012 Author Report Share Posted February 14, 2012 Bardzo dziękuje. Pozdrawiam Link to post Share on other sites
Recommended Posts