swiszcz Posted February 15, 2012 Report Share Posted February 15, 2012 Witam! Jak wyciszyć dobrze P.26C? I czy da się tanio ładnie zrobić coś ciekawego z tą repliką? jeśli chodzi o wygląd? Jest to sprężyniak. Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted February 15, 2012 Report Share Posted February 15, 2012 (edited) Można spróbować wyciszyć,jednak wg.mnie nie warto,tak samo cokolwiek przy niej modyfikować(laserki,pierdoły) Możesz co najwyżej prysnąć sprejem w olive,dark earth itd :) Edited February 15, 2012 by nicknitro Quote Link to post Share on other sites
swiszcz Posted February 15, 2012 Author Report Share Posted February 15, 2012 Można spróbować wyciszyć,jednak wg.mnie nie warto,tak samo cokolwiek przy niej modyfikować(laserki,pierdoły) Możesz co najwyżej prysnąć sprejem w olive,dark earth itd :) Nie, ten kolor mi się podoba;P A jak proponujesz wyciszyć? Quote Link to post Share on other sites
BoNi3k1985 Posted February 15, 2012 Report Share Posted February 15, 2012 Ja proponuje zadać to pytanie w odpowiednim dziale. Ten dział służy tylko i wyłącznie do wstawiania zdjęć ;) Quote Link to post Share on other sites
hokager Posted February 15, 2012 Report Share Posted February 15, 2012 Odpuść sobie za zaoszczędzone pieniądze,kup coś lepszego ;) Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted February 15, 2012 Report Share Posted February 15, 2012 Wiadomość automatyczna Wątek został przeniesiony z "Zdjęcia - airsoft -> Pistolety i rewolwery" do "Repliki airsoftowe i sprawy techniczne -> Upgrade i tuning -> "Tanie repliki"". Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts