Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Colt 1911 MK4

Recommended Posts

Bell colt 1911 A1 http://www.specshop.pl/product_info.php?products_id=8311#!prettyPhoto

Tokyo Marui - Colt 1911 A1 http://www.specshop.pl/product_info.php?products_id=1631#!prettyPhoto

WE M1911 http://www.specshop.pl/product_info.php?manufacturers_id=142&products_id=4580&name=WE_-_M1911_-_Full_Metal#!prettyPhoto

Bell wydaje mi się gorszy w wykonaniu od WE a TM jest świetny no ale niestety z 200zł za drogi no i można używać tylko 1 rodzaju gazu. ;]

O Inokatsu nie wspomnę bo dla mnie cena jest sporo za duża.

Edited by Allansky

Tutaj jest dostępny bell http://blacksword.pl/product-pol-174-EG-723-replika-pistoletu-Colt-M1911A1.html

Co do wykonania Bella.Miałem go w ręku,i w tej klasie cenowej brałbym tylko jego.Leży bardzo dobrze w ręce,jak na gaziaka ma na prawdę mocnego kopa.Jedyna wada,jaka mi się w oczy rzuciła to leciutkie wady w lakierze.Kolega dostał do niego 2 zestawy tych cylindrów,w tym jeden metalowy.Co ciekawsze.Kupił w sklepie gunsport(nie polecam),a replika przyszła z blacksworda xD

Co do TM.Bardzo lubię ich repliki za wykonanie i niezawodność.Jednak są ciężko dostępne a dostanie konwersji metalowej jest kosztowne,i graniczy z cudem :)

Sprawdź również r27 oraz r28 od army.Są to klony Marui w bardzo przystępnej cenie.Z kuponem 50zł od gunfire,r27 wyjdzie ciebie 270zł :)

Edited by nicknitro

Teraz to już się pogubiłem, wydawało mi się że jak wydam te 450zł na WE to to będzie coś w dobrej jakości.

Ale teraz z tego co czytam wynika że tak nie jest.

Edit: Przepraszam nie odświerzyłem strony przed napisaniem tego posta. Chyba zdecyduje się na tego Bell'a

Edit2: Czyli EG-723 to oznaczenie 3 generacji Bella tak?

Edited by Allansky

WE jest zbudowany w innym,bardziej awaryjnym systemie.Bell i Army są klonami tokyo marui.Części jest multum,serwis jest prostszy.O obu replikach jest w dziale o gaziakach temat :)

Co do generacji to nie mam pojęcia,Jednak i tak gorąco ją polecam.Replika jest świetna,i gdyby nie to,że wole bardziej taktyczne wersje,wybrałbym właśnie tego bella :)

A noo i co do Bella masz oznaczenia,może nie 100% zgodne z oryginałem,ale lepsze to niż goła klamka ;)

No i nie można zapomnieć o walizce. :)

Edited by nicknitro

Poczytam, pooglądam i zdecyduje na razie Bell wydaje mi się dobrym wyborem.

ogólnie rozchodzi się o to że będzie to mój pierwszy pistolet ASG i nie chce wydawać pieniędzy na coś co mnie zniechęci.

Wole kupić dobry Pistolet i na początek się trochę pobawić niż kupić słaby karabin.

Jak będę miał więcej gotówki to mam zamiar się wyposażyć w Karabin szturmowy i umundurowanie.

Z bella na pewno będziesz bardziej zadowolony,niż z WE.

Jednak na początek wybrałbym jakiegoś AEG'a.Np. Cm003,a uwierz słaby to on nie jest,wręcz przeciwnie :)

No ale to już twój wybór.Tylko wiedz,że przez najbliższy miesiąc raczej sobie z gaziaka na dworzu nie postrzelasz,bo jest za zimno :)

Okropnie trudno jest coś wybrać na początku. Tyle tego jest że można dostać zawrotu głowy.

Ogólnie okropnie podoba mi się BlowBack ale wiem że gaz w karabinie nie ma sensu bo za szybko się zużywa.

Jeśli będę kupował jakiś pistolet (Broń boczna?) to wezmę gazowy z BlowBack. A karabin tylko elektryczny. ;]