Majewski32 Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 Cześć, gdzie można kupić kombinezon/komplet (bluza + spodnie) do 150 zł coyote brown? Quote Link to post Share on other sites
proteziaksaspl Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 (edited) Szukaj używek na allegro, albo w komisie wmasg. Nowej bluzy i spodni CB nie kupisz za 150zł, chyba że BARDZO tanie chińskie "rękodzieła" Edited February 22, 2012 by proteziaksaspl Quote Link to post Share on other sites
Majewski32 Posted February 22, 2012 Author Report Share Posted February 22, 2012 A kombinezon, combat shirt? Quote Link to post Share on other sites
TBM Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 Pojedyńczego kombata używanego może i znajdziesz, ale na kombinezon nie licz. Chyba, ze jakiegoś chińczyka. Quote Link to post Share on other sites
Guest gecko123 Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 Może nie w CB, ale w Tanie wyrwiesz oryginalne CWU-27/p. Zwykle chodzą nawet po niższych cenach. Mam spodnie helikona w CB, ale on raczej wpada w khaki Quote Link to post Share on other sites
Majewski32 Posted February 23, 2012 Author Report Share Posted February 23, 2012 A coś co pasuje do cb? Multicam,ciemniejszy tan, khaki? A linka do CWU podasz? Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted February 23, 2012 Report Share Posted February 23, 2012 CB Helikona ma afgański posmaczek. Ale z lat 80. minionego wieku. Domyślam się, że masz chińskie oporządzenie CB i na silę szukasz munduru. No to szukaj zgodnie z pochodzeniem koloru i kup sobie marpata. Na allegro skompletujesz chińskie BDU w marpacie za 151 pln +pp (np. Hanet). Tylko, jak to z tanimi zakupami bywa, za jakiś czas będziesz płakał. Ale cóż, jak się kasy nie ma to się kupuje dwa razy ... Quote Link to post Share on other sites
Majewski32 Posted February 23, 2012 Author Report Share Posted February 23, 2012 Nie, mam rav-a z cordury (prawie cały budżet wydałem na niego i szukam taniego, tymczasowego munduru.) A zdjęcie jest w starym fsbe-ie z tg. Quote Link to post Share on other sites
GuloGulo Posted February 24, 2012 Report Share Posted February 24, 2012 tu masz combat shirt DPM desert (prawie CB :)) za 45 zł do tego spodnie helikona za 109 nówki (gdziekolwiek - wszędzie mają tę samą cenę) i wychodzisz poza budżet raptem 4 zł A jak dodasz 44 PLN to masz nówkę mil-tec-a w dodatku CB o tu. Mam taką i może nie jest to szał, ale całkiem przyzwoita. Helikon też się ostatnio polepszył. Quote Link to post Share on other sites
Majewski32 Posted February 26, 2012 Author Report Share Posted February 26, 2012 Super, dzięki. Quote Link to post Share on other sites
Guest gecko123 Posted February 26, 2012 Report Share Posted February 26, 2012 A nie lepiej do tego combata w DDPM kupić spodnie DDPM, kontraktowe, za jakieś 40 zł? Quote Link to post Share on other sites
GuloGulo Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 (edited) A nie lepiej do tego combata w DDPM kupić spodnie DDPM, kontraktowe, za jakieś 40 zł? Też prawda :) Ale nie wiem co kolega Majewski "kombinuje" więc nie chcę go na siłę "pchać" w dpm-y :) Edited February 27, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts