pMATEY Posted February 26, 2012 Report Share Posted February 26, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=0iYVFuGFM58&feature=youtu.be Co o tym myślicie? Dla mnie bomba, ale trzeba zobaczyć jeszcze jak cena. Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted February 26, 2012 Report Share Posted February 26, 2012 Mnie bardziej ciekawi czy botl catch działający, bo bez tego to jest żadne PTR tylko zwykły AEG. Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted February 26, 2012 Report Share Posted February 26, 2012 Raczej nie. GB to normalny GB z G&P, z nowych serii. Quote Link to post Share on other sites
slepy Posted February 26, 2012 Report Share Posted February 26, 2012 Środek to najzwyklejszy GB G&P, więc można zapomnieć o przerywaniu ognia po ostatniej kulce czy działającym BC... Bez sensu. Nazwa PTR to chyba tylko chwyt marketingowy. Quote Link to post Share on other sites
Holgin Posted February 26, 2012 Report Share Posted February 26, 2012 Po mojemu, nie będzie się to niczym różnić od "normalnych" replik G&P, poza innymi oznaczeniami na body. Quote Link to post Share on other sites
pMATEY Posted February 26, 2012 Author Report Share Posted February 26, 2012 Na stronie g&p i zagranicznych forach żadnych wiadomości. Wygląda na to, że zapłacimy 100 baksów więcej za dopisek PTR... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts