Alamir Posted February 26, 2012 Report Share Posted February 26, 2012 (edited) Mam pytanie odnośnie tego, czy Stockowy Gearbox w gietce od JG (wersja długa nie C), udźwignie sprężynę M120 ? Czy skróci to bardzo żywotność Gerboxa ? Od razu mówię, że replika ma przebieg ok 16 000 kulek. Pozdrawiam Edited February 26, 2012 by Alamir Quote Link to post Share on other sites
szymx1 Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 Zmień tłok, łożyska, prowadnicę sprężyny i przez jakiś czas takie coś da radę. Quote Link to post Share on other sites
bluba Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 Wpierw długi czas miałem zamontowane m120, teraz mam m130 guardera. Na obu sprężynach przebieg repliki szedł spokojnie w kilkanaście tysięcy kulek i ciągle wszystko działa. Może być tylko problem z wsadzeniem normalnej sprężyny bo jg ma jakieś takie fikuśne głowice tłoka w stocku. Quote Link to post Share on other sites
zajaszcze Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 Zacznij szukać bo takich tematów było multum. Dokładnie z takim samym pytaniem. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts