Mike007 Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 Kupilem ostatnio SPR'a long od PJ/Boyi i ku mojemu zdziwieniu nie działa tryb semi, ktorego tak często używam, zamiast jednego strzału karabin wali serią jak na auto, wychodiz na to że mam 3 tryby - safe - auto - auto. Wie ktos ocb w tym, co trzeba naprawić/wymienic i czy duzo to bd kosztować? miał ktos już kiedys taki problem? Quote Link to post Share on other sites
Matison Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 Są różne teorie na temat takich spraw: a) Zużyty przerywacz: http://www.specshop.pl/images_medium/DF-Przerywacz-V2.jpg b) Uszkodzona kostka stykowa c) Uszkodzona płytka selektora d) Brak sprężynki odpowiedzialnej za ustawianie przerywacza e) Przerywacz jest tak przykręcony że ma problemy z poruszaniem się ostatecznie. Tak czy siak jest to na poziomie GB bo wątpię w dźwignię selektora. Quote Link to post Share on other sites
Mike007 Posted February 29, 2012 Author Report Share Posted February 29, 2012 problem rozwiazany, temat do zamkniecia - chodziło o to ze przerywacz był luźno wsadzony i latał, dałem papierową podkladkę, mocno dokrecilem i juz jest cacy, chociaz zużyty troche był ale jeszcze pochodzi. thx za poradę Quote Link to post Share on other sites
Cupi Posted September 19, 2012 Report Share Posted September 19, 2012 Trochę odkopię temat ale mam auto na semi :( Tą podkładkę dałeś pod przerywacz czy na przerywacz?? Ja podłożyłem na i dalej to samo :( Na auto wali auto i na semi wali auto :( Sprężynka itd wszystko na swoim miejscu... Problem pojawił się z nienacka... Quote Link to post Share on other sites
Mike007 Posted September 22, 2012 Author Report Share Posted September 22, 2012 ja dawałem na przerywacz Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts