Kowal9 Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 Witam, Mam pytanie, a mianowicie czy ten magazynek: http://www.taiwangun.com/magazynki/magazynki-aeg-mid-cap/metalowy-magazynek-mid-cap-na-125-kulek-do-serii-ak74-cm.html będzie mi pasował do mojej CM.042A ? Czy nie będzie luzów? Może macie jakieś inne propozycje na metalowy magazynek mid-cap do mojej repliki? Co polecacie? Pzdr Link to post Share on other sites
Tomek_GGRS Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 Będzie pasował. Lecz może będziesz musiał przypiłować zatrzask magazynka. Co do luzów to zależy od partii wyprodukowanych magazynków. Midy te lubią się tnąć - ale to tak na marginesie :icon_razz2: Poszukaj jeszcze magów do AK-47 od SRC - zdecydowanie lepsze od CM. Link to post Share on other sites
dziadekmarek1 Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 Będzie pasował. Lecz może będziesz musiał przypiłować zatrzask magazynka. Co do luzów to zależy od partii wyprodukowanych magazynków. Midy te lubią się tnąć - ale to tak na marginesie :icon_razz2: Poszukaj jeszcze magów do AK-47 od SRC - zdecydowanie lepsze od CM. Na allegro po27zł od Aresa Link to post Share on other sites
Kowal9 Posted March 2, 2012 Author Report Share Posted March 2, 2012 Chodziło mi o metalowe magazynki, SRC ciężko znaleźć (przynajmniej ja nie mogę) :zastanawia: może jakieś inne propozycje? Link to post Share on other sites
Tomek_GGRS Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 SRC są najczęściej na taiwanie. Albo szukaj ich na wmasgowym komisie :icon_biggrin: Link to post Share on other sites
Kowal9 Posted March 7, 2012 Author Report Share Posted March 7, 2012 Ok dzięki za pomoc :happy: Link to post Share on other sites
Recommended Posts