MoreLike Posted March 2, 2012 Report Share Posted March 2, 2012 Witam. Potrzebuję kogoś kto podjąłby się wyzwania uszycia kopii kabury Blackhawk! Airborne Omega VI Elite, lub podobnej. Wymagania: na lewe kopyto, kolor najlepiej khaki - cordura czy co tam sie nadaje do uszycia kabury ;-), pasująca berreta 92f [socom gear SOF], ludzka cena Jakoś, z żaden bardziej popularnych krawców, nie chwalił się kaburami specjalnie, ale mam nadzieję, że to tylko przez skromność. :D Tudzież może, ktoś zna kogoś kto by uszył taką kaburę i się podzielił namiarami. Pozdrawiam fooze. Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted March 2, 2012 Report Share Posted March 2, 2012 A owa ludzka cena to ile? Tak z ciekawości tylko zapytam. Quote Link to post Share on other sites
MoreLike Posted March 2, 2012 Author Report Share Posted March 2, 2012 w okolicy 150 do negocjacji. ;-) podkreśliłem bo po prostu wydać 300zł na kaburę od Blackhawk! do pistoletu na plastikowe kulki to przesada IMO. Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted March 2, 2012 Report Share Posted March 2, 2012 Nie, nie przesada. Chciałem napisać: "dupa, nie przesada" :) ale się powstrzymałem. Kiedy wreszcie zrozumiecie, że oporządzenie i wyposażenie jest równie ważne co zabawki? Czasem nawet ważniejsze. Zrobię za 200 :) Quote Link to post Share on other sites
MoreLike Posted March 3, 2012 Author Report Share Posted March 3, 2012 Ja wiele nie wymagam, na 3-4 godziny zabawy w tygodniu :-) teraz korzystam z kabury Condora Tornado, z tym że na prawej nodze, ale o ile strzelanie z prawej jako tako mi idzie, to sama obsługa broni i dobycie jest masakryczne, nie potrafię ruchów skoordynować xd Jeszcze się zastanowię i zobaczę jaką grubą będę miał wypłatę xd Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts