adi323355 Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 (edited) Witam!! Mam problem, a mianowicie z moim AK-74 firmy Cyma. Po zakupie kulki leciały cały czas w prawy dolny róg.Rozłożyłem, wyjąłem komorę hop-up, rozłożyłem i skręciłem jeszcze raz. Wszystko ładnie pięknie celność 100% i po jakiś 300 kulkach znowu zaczęło strzelać w dolny prawy róg. I znowu rozłożyłem, wyjąłem komorę... Znowu działało i o jakiś 150 kulkach znowu to samo. Ma ktoś jakiś pomysł??? Proszę o szybką odpowiedz. Z góry dzięki! PS: Nie chodzi tu na pewno o regulacje hop up Edited March 3, 2012 by adi323355 Quote Link to post Share on other sites
arend Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 Nie. Chodzi raczej o zakładanie tematów w działach dla nich odpowiednich. Bo to jest akurat dział replik sprężynoeych. Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 Wiadomość automatyczna Wątek został przeniesiony z "Repliki airsoftowe i sprawy techniczne -> Sprężynowe -> Problemy i serwis" do "Repliki airsoftowe i sprawy techniczne -> AEG/EAG -> II klasa -> Problemy i serwis". Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts