ddw2 Posted March 6, 2012 Report Share Posted March 6, 2012 Witam mam problem z nieszczelnością Siga,zrobiłem teflon fixa,założyłem lufę precyzyjną,zmieniłem gumkę i dystanser i mam problem ponieważ większość powietrza ucieka przez wlot kulek z magazynka.Co w takim razie zrobić? Na poprzednim zestawie gzie była rozerwana gumka nie chodziło aż tak źle,teraz pluje kulkami na góra 5 metrów. Gumka czarna systema,dystanser stock,lufa systema 6,03 ,HU stock. A jak włożę jedną kulkę do komory i zatkam wlot palcem osiągi od razu się polepszają. Z góry dziękuje za pomoc. Quote Link to post Share on other sites
szymx1 Posted March 6, 2012 Report Share Posted March 6, 2012 Złóż na na nowo zespół komory jak nie podziała podpiłuj popychacz. Quote Link to post Share on other sites
ddw2 Posted March 6, 2012 Author Report Share Posted March 6, 2012 I kolejne złożenie nic nie dało.Jak piłować popychacz? Quote Link to post Share on other sites
szymx1 Posted March 6, 2012 Report Share Posted March 6, 2012 Czoło popychacza bo widocznie dysza jest za krótka. A nie masz uszkodzonej dyszy albo kołnierza gumki lub się nie podwija? Quote Link to post Share on other sites
gzelek19 Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 (edited) Dobrze sprawdź kołnierzyk gumki. Jak to nie pomoże wymień komorę i dyszę. Jaj to jakiemuś dobremu serwisantowi on ci to wszystko dobrze złoży i spasuję. Edited March 8, 2012 by gzelek19 Quote Link to post Share on other sites
ddw2 Posted March 10, 2012 Author Report Share Posted March 10, 2012 No więc winna jest gumka. Prawie niewidoczne rozdarcie kołnieża,który sie potem podwijał.Założyłem starą gumkę i wszystko bangla. Problem rozwiązany. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts