LaxerN Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 Siema. Jaki napęd do beretty m9 wybrać? W tajwangunie mają za 86 zł gaziaka a w militariach na dietla mają sprężyne za 79 zł. I tu moje pytanie - który się bardziej opłaca? Quote Link to post Share on other sites
Kowal9 Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 1. Podaj linki do tych pistoletów 2. Musisz pamiętać że do gazowego dojdzie jeszcze kupno gazu, i magazynków (bo nie sądzę żebyś chciał biegać z jednym) Quote Link to post Share on other sites
1beduin Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 Obawiam się, że ani gaziak, ani ta sprężyna, nie sprawi Ci radości w trakcie zabawy. Proponuję dozbierać troszeczkę szelestów i kupić coś przyzwoitego. Quote Link to post Share on other sites
LaxerN Posted March 10, 2012 Author Report Share Posted March 10, 2012 Ale mój budżet to 110 zł. A co w tej cenie polecacie? Bardziej do strzelania do tarczy niż do asg. Oczywiście oprócz wiatrówki bo ów mam. Potrzebuje jakiegoś glocka czy berette. Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 Gazowa Beretta od STTI z Taiwanguna. Tylko z magazynkiem się ostrożnie obchodź. Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 Jeśli nie nałożyłbyś ograniczeń "Beretta, Glock", mógłbym Ci wskazać Lawmana, z dodatkowymi magami. Opisałem go tutaj. W wekend postrzelałem trochę w terenie. Zasięg całkowity nie przekracza 25 m, a skuteczny (drzewo o średnicy 20 cm) nie większy niż 20 m, ale do CQB to wystarczy. Wywaliłem 4 magazynki (56 kulek), bez efektu spadku mocy. W założonym przez Ciebie budżecie, to jedyny przyzwoity wybór. Quote Link to post Share on other sites
LaxerN Posted March 10, 2012 Author Report Share Posted March 10, 2012 Thx zamawiam lawmana a potem strzele mu "paint job" Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts