szymongwiazda Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 Cześć, Mam nastepujący problem z replika shotgun Bison, mianowicie: Nie wiem jak złożyć mechanizm spustowy, a jest naprawde skomplikowany; Prosze pomoc osoby które mogą pomóc a nie chcieć nabijać posty . Nazywaj wątki tak, żeby wynikała z nich tematyka problemu. Ułatwia to funkcjonowanie na forum innym. /LgN Quote Link to post Share on other sites
szymongwiazda Posted March 8, 2012 Author Report Share Posted March 8, 2012 Fotki mi nic nie dadza chodzi o dokładny opis rozkładania i składanie. PS.Uważasz, że nie szukałem. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 I dlatego założyłeś nowy wątek. O tytule, z którego nie wynika zawartość. Gratki. Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 I dlatego założyłeś nowy wątek. O tytule, z którego nie wynika zawartość. Gratki. Jak sam tytuł wątku wskazuje... :zastanawia: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts