Tunguska Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 Serdecznie witam! Jestem na forum nowy, ale w ASG mam już dwuletnie doświadczenie. Zapoznałem się z regulaminem i postaram się go przestrzegać. Jestem ogromnym rusofilem, więc z powodu przypływu gotówki czas się wyposażyć. Mam takie pytanie. Jak wiadomo SKATy ciężko jest dostać. Czy taki hełm mógł by go w pewnym stopniu zastąpić? http://rangershop.pl/product-pol-1147966738-Kask-BW-na-motor-oliv-demobil.html Co prawda on koszerny nie jest... Ale zawszę coś. Pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
Jankus Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 Zdajesz sobie sprawę z tego że szybka może nie wytrzymać serii. Quote Link to post Share on other sites
Specnaz7497 Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 Zdajesz sobie sprawę z tego że szybka może nie wytrzymać serii. Hełmy te szybki nie zawierają (SKATy), więc wnioskuję, że kolega chce ją odczepić. Co do tematu, hełm ten kształtem przypomina SKATa, więc w jakimś tam stopniu mógłby go zastąpic Quote Link to post Share on other sites
arend Posted March 9, 2012 Report Share Posted March 9, 2012 Zajrzyj na RusMil. Tam jest tutorrial jak i z czego zrobić "relikę" SKATa. Quote Link to post Share on other sites
Tunguska Posted March 9, 2012 Author Report Share Posted March 9, 2012 Zdajesz sobie sprawę z tego że szybka może nie wytrzymać serii. Oczywiście że tak...Zajrzyj na RusMil. Tam jest tutorrial jak i z czego zrobić "relikę" SKATa. Praktycznie cały czas tam zaglądam. Wolał bym oczywiście SKAT ale trudno go zdobyć i jest cholernie ciężki. Był swojego czasu na "frontowcu", ale ktoś go bezczelnie śmiał wykupić. Wielkie dzięki za pomoc. Jeśli można to proszę zamknąć temat. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts