loliziusz Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 Witam. Nie wiedziałem gdzie zamieścić ten temat więc jak coś jest źle to proszę Moderatorów o przeniesienie do odpowiedniego działu. No dobrze kupiłem używaną replikę na allegro. Jest to A&K m16. Problem wygląda tak, że chyba mi czegoś w niej brakuje tzn. Gdy oddaje strzał ( a magazynek hop-up mam pełny i nakręcony na max ) wylatuje tylko powietrze a kulki zostają w magazynku. Tak wygląda miejsce gdzie wkładam magazynek. Reszta zdjęć repliki: >>>KLIK<<< Proszę mi powiedzieć czy czegoś tutaj brakuje? Jeżeli tak to co? Najlepiej gdybyście mogli mi podać jeszcze link do jakiegoś internetowego sklepu z brakującą częścią. Bardzo mi na tym zależy. Pozdrawiam loliziusz :) Quote Link to post Share on other sites
Terkov Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 Co prawda dawno M'ki nie widziałem, ale jeśli dobrze pamiętam, to komora HU jednoczęściowa ma szyjkę do maga, a 2-częsciowa ma również element łączący ją z magiem. A tu czegoś takiego nie widzę... Quote Link to post Share on other sites
szymx1 Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 (edited) Brakuje dolnej części komory hop up, odpowiedzialnej za zwalnianie kulek z magazynka. Edit. Body jest przystosowane do komory jedno częściowej. Edited March 10, 2012 by szymx1 Quote Link to post Share on other sites
loliziusz Posted March 10, 2012 Author Report Share Posted March 10, 2012 Brakuje dolnej części komory hop up, odpowiedzialnej za zwalnianie kulek z magazynka.Edit. Body jest przystosowane do komory jedno częściowej. Można gdzieś dokupić taką część? czy trzeba wymieniać całą komorę hop-up ? Quote Link to post Share on other sites
Perski102 Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 Możesz kupic samą komorę hop up za grosze - np. metalowa boyi . Quote Link to post Share on other sites
Terkov Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 Można gdzieś dokupić taką część? czy trzeba wymieniać całą komorę hop-up ? Nie ma tutaj miejsce do przyczepienia tej części, więc jedyną opcją jest kupno komory jednoczęściowej. Quote Link to post Share on other sites
KicpA Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 Nie może tylko musi. Komory innej jak jednoczęściowa nie zamontuje w tym body. Quote Link to post Share on other sites
loliziusz Posted March 10, 2012 Author Report Share Posted March 10, 2012 Dziękuje wam Bardzo za odpowiedzi :) Dzięki wam będę mógł wkrótce postrzelać :) Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuje loliziusz. Można zamknąć temat. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts