Hardcore PL Posted March 12, 2012 Report Share Posted March 12, 2012 (edited) Czołem, planuję kupno snajpy za ok 400zł wywalenie jej przysłowiowych bebechów i włożenie... no właśnie co włożyć, oczywiście cena "bebechów" nie gra roli po prostu chcę mięć tą snajpę na długo z ok 500 fps'ami. Wcześniej miałem SVD i byłem z niego bardzo zadowolony teraz chcę Kupić L96. Czekam na wasze propozycje co do tych snajpianych wnętrzności :) Edited March 12, 2012 by Hardcore PL Quote Link to post Share on other sites
Rudy1002 Posted March 12, 2012 Report Share Posted March 12, 2012 Nie ma opcji snajpa za 400zł Chyba że do puszek z 10m Quote Link to post Share on other sites
Perski102 Posted March 12, 2012 Report Share Posted March 12, 2012 Za 400zł to da się , da się - kupic "snajperkę" za dychę na alledrogo a resztę pieniędzy , przeznaczyc na tjuning - jedyna opcja :biggrin: A tak poza tym to nie ma sznajperki za 400zł ... Quote Link to post Share on other sites
fifibezon Posted March 12, 2012 Report Share Posted March 12, 2012 Za 400zł to da się , da się - kupic "snajperkę" za dychę na alledrogo a resztę pieniędzy , przeznaczyc na tjuning - jedyna opcja :biggrin: A tak poza tym to nie ma sznajperki za 400zł ... Czy wy jesteście ślepi czy głupi? Napisał, że za 400zł chce kupić sam karabin, a koszty na tuning ma nieograniczone. Jednak jeżeli chcesz mieć dobry karabin snajperski, poleciłbym przeczytanie artykułów w dziale "Karabiny Snajperskie". Quote Link to post Share on other sites
Hardcore PL Posted March 13, 2012 Author Report Share Posted March 13, 2012 Czy wy jesteście ślepi czy głupi? Napisał, że za 400zł chce kupić sam karabin, a koszty na tuning ma nieograniczone. Jednak jeżeli chcesz mieć dobry karabin snajperski, poleciłbym przeczytanie artykułów w dziale "Karabiny Snajperskie". Dzięki że chociaż ty mnie zrozumiałeś dzięki za radę mam jeszcze pytanie jakiej firmy najlepiej kupić tłok?? Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted March 13, 2012 Report Share Posted March 13, 2012 Laylax, King Arms. Quote Link to post Share on other sites
Ariel_ Posted March 14, 2012 Report Share Posted March 14, 2012 Na 500 fps to wiele do wywalania nie będzie. Stockowy mechanizm spustowy Warriora wytrzymuje 530fps od jakiegoś czasu. Quote Link to post Share on other sites
Lagodkin Posted March 14, 2012 Report Share Posted March 14, 2012 Klik do tego dobry teflonfix i masz powyżej 500 fps :) Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted March 14, 2012 Report Share Posted March 14, 2012 Wiadomość automatyczna Wątek został przeniesiony z "Repliki airsoftowe i sprawy techniczne -> Sprężynowe -> Opisy i informacje" do "Airsoftowe przedszkole -> Jestem zielony". Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts