Pedryl Posted March 13, 2012 Report Share Posted March 13, 2012 Witam!! Mam BAR 10 i starł mi się orginalny tłok. I tu teraz mam do was pytanie. Czy ma ktoś do sprzedania jakiś tłok? Albo czy widzieliście gdzieś taki tylko w przyzwoitej cenie? Z góry dzięki za odpowiedzi. :) Pozdrawiam :D Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted March 13, 2012 Report Share Posted March 13, 2012 Wiadomość automatyczna Wątek został przeniesiony z "Pole walki airsoftowej -> Snajperzy i kamuflaż" do "Repliki airsoftowe i sprawy techniczne -> Sprężynowe -> Problemy i serwis". Quote Link to post Share on other sites
sebciu Posted March 14, 2012 Report Share Posted March 14, 2012 Taką informację to zamieść w komisie-od tego jest. W sklepach znajdziesz jedynie tłoki przeznaczone do upgrade'ów. Najtańsza opcją, bo na takiej chyba najbardziej Ci zależy-jest dorobienie tłoka. Jeżeli masz jakiegoś znajomego tokarza możesz go o to poprosić. Plany znajdziesz w temacie o replice VSR w dziale o replikach snajperskich. Ewentualnie użytkownik bart_a dorabia części do replik snajperskich. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts