Fearie Posted March 14, 2012 Report Share Posted March 14, 2012 Zapraszam do kolejnego grupowego zamówienia z Redwolfairsoft.com. Pokrótce zasady: 1. Wysyłacie do mnie maila zatytułowanego "Redwolf marzec - [twój nick]". W mailu powinny się znajdowć linki do przedmiotów którymi jesteś zainteresowany oraz wszelkie pytania. 2. Odsyłam przybliżoną wycenę. 3. Podejmujesz decyzję czy wchodzisz w ten interes czy nie i powiadamiacie mnie o tym. W mailu z decyzją prosiłbym o umieszczenie numeru telefonu. 4. Czekam na zamknięcie listy, wysyłam dokładne wyceny i oczekuję na pieniążki (proszę nie robić przelewów na poczcie i innych takich instytucjach bo idą one 100lat, ja mam konto w PKO i najszybciej jest oczywiście z PKO do PKO). 5. Cenę przedmiotu liczymy ze wzoru: (cena przedmiotu + koszt przesyłki)*1,039*1,23 = cena w dolarach. 1,039 to stawka celna a 1,23 to VAT 6. Formą wysyłki jest poczta lotnicza. 7. Dodatkowym kosztem jest koszt przelewu - 120PLN - dzielony na ilość zamawiających. 8. Czekam na 6 chętnych i puszczam zamówienie. Mój email: fearie@gmail.com pozdrawiam Paweł Quote Link to post Share on other sites
matheews Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 Jak długo, mniej więcej, czeka się na przesyłkę od złożenia zamówienia ?? Quote Link to post Share on other sites
Fearie Posted March 28, 2012 Author Report Share Posted March 28, 2012 Od tego jak złożę zamówienie na RW około 3-4tygodni aż dojdzie do Ciebie. Quote Link to post Share on other sites
Fearie Posted March 31, 2012 Author Report Share Posted March 31, 2012 Poszukuję 2 osób jeszcze. Quote Link to post Share on other sites
Fearie Posted April 4, 2012 Author Report Share Posted April 4, 2012 Nadal poszukuję 2 osób. Jest 10% zniżki. Proszę admina o dopisanie do tytułu tematu 10% zniżki. pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Fearie Posted April 10, 2012 Author Report Share Posted April 10, 2012 Poszukuję 1. osoby. Quote Link to post Share on other sites
KetjakPL Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 Wysłałem pw , Ale nie jestem pewny co do zakupu i chcę jak narazie poznać jedynie cenę. Quote Link to post Share on other sites
Fearie Posted May 10, 2012 Author Report Share Posted May 10, 2012 (edited) Paczka u mnie. Temat do wywalenia. Edited May 10, 2012 by Fearie Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts