Mike007 Posted March 15, 2012 Report Share Posted March 15, 2012 hej wam forumowicze. mam taką ładowarkę http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_233_196&products_id=1045&name=Ansman_-_Ladowarka_Mikroprocesorowa_Automatyczna#!prettyPhoto a wiem ze jest dosyc popularna, mam pytania do tych co sie znaja i cos wiedzą na ten temat, bo ja zielony calkiem w dziedzinie ładowarek i batek: 1) Czy zeby zacac rozladowywanie ten przycisk zolty tzreba tylko nacisnac czy przytrzymac? 2) czy p ozaladowaniu automatycznie sie przelaczy na ladowanie czy tzreba nacisnac zolty? 3) co wskazuja te kontrolki? jak by ktos cos wiedzial, prosilbym o jakies info bo nei moge za chiny znaleźć do tego instrukcji w pl, a ja mam sama łądowarke, gołą, bez pudła itp Quote Link to post Share on other sites
Aimar12 Posted March 15, 2012 Report Share Posted March 15, 2012 Ad1. Przytrzymujesz żółty przycisk aż do zapalenia się żółtej diody. Ad2. Po rozładowaniu pakietu ładowarka samoczynnie się przełącza w stan ładowania. Ad3. Pod każdą diodą pisze co sygnalizuje, chyba znasz na tyle angielski? Quote Link to post Share on other sites
Mike007 Posted March 15, 2012 Author Report Share Posted March 15, 2012 (edited) tak tak, dosłownie wiem co te slowa oznaczają, lecz w praktyce nie rozumiem dokłądnego ich znaczenia a najpierw do gnaizda wsadzac łądowarkę i dopieor pozniej podpinac batke czy moze obie na raz juz złaczone wsadzać do gniazda? Edited March 15, 2012 by Mike007 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts