Horus1998 Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 Siema! Chce sobie kupic GC105 pistola i ... nwm o co chodzi z tymi nabojami gaowymi bo to jest pistol na gaz wiec nie jestem za bardzo w tym jakos.... pomozcie i odpowiedzcie : a) Jak sie laduje te naboje gazowe b)jakie typy gazu i wgl c)Ponoc to sie jakos gaz daje do naboju nwm xd i d)Niewiem jak to sie robi z tym gazem wgl POMOZCIE PLS !!! :) :icon_confused: Link to post Share on other sites
Guest Rengi Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 (edited) Może ktoś to na polski przetłumaczyć? :) Edited March 16, 2012 by Rengi Link to post Share on other sites
Wojtasasg Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 (edited) GC105 korzysta z nabojów o wadze 12 gram ze sprężonym dwutlenkiem węgla, w które możesz zaopatrzyć się w najbliższym sklepie z wiatrówkami ,lub na targu. Ich cena oscyluje w okolicach 2 zł za sztukę. Nabój taki umieszcza się w chwycie. Ps. Pisz po polsku , bo biedę ci wróżę na tym forum (dzięki Bogu) Pozdrawiam Serdecznie :) Edited March 16, 2012 by Wojtasasg Link to post Share on other sites
Falconiasty Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 Siema!Chcę sobie kupić pistolet GC105 i nie wiem o co chodzi z nabojami gazowymi, bo to jest pistolet na gaz. Pomóżcie i odpowiedzcie: - jak się ładuje naboje gazowe? - jaki typ gazu do tego pistoletu? - podobno jakoś gaz ładuje się do naboju, nie wiem, - nie wiem o co chodzi z tym gazem i w ogóle. Pomóżcie proszę! :) Na prośbę - przetłumaczyłem, ponieważ mam doświadczenie w rozszyfrowywaniu tego typu wiadomości. ;) Link to post Share on other sites
arend Posted March 17, 2012 Report Share Posted March 17, 2012 Dobrze że przetłumaczyłeś bo bym musiał temat zamknąć albo przenieść do for obcojęzycznych. ;P Link to post Share on other sites
Artur76 Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 Replika zasilana jest 12g nabojami z CO2(można je kupić w sklepie z wiatrówkami, lub stronie internetowej np. Gunfire.pl) Tu jest link do filmiku w którym jest to opisane http://www.youtube.com/watch?v=N_TQPe8EX9U Wszystko cacy, tylko autor zadał pytanie ponad pół roku temu... Na przyszłość, zwróć uwagę na datę ostatniego posta ;). /ZuBeR Link to post Share on other sites
Recommended Posts