kondrieu Posted March 18, 2012 Report Share Posted March 18, 2012 Witam. Posiadam pseudo snajperkę MB 07 i chciałbym wymienić w niej lufę precyzyjną, wiem że popełniłem duży błąd kupując tą replikę. Interesuje mnie dobra lufa o średnicy wewnętrznej mniejszej niż 6,03mm ,oraz długości 509 mm. Dysponuję budżetem o wysokości 150 zł , czy w tej cenie dało by się włożyć jakąś porządną pasującą lufę do tego złomu? (gumka hop up też się przyda :D) Wolę rozbudowywać tą replikę niż kupować nową. Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted March 18, 2012 Report Share Posted March 18, 2012 Będziesz chciał z tego robić airsoftową snajpę z prawdziwego zdarzenia? Jeśli tak to lufy w które musisz celować to pdi/prometheus/km head, słowem masz za mały budżet. Quote Link to post Share on other sites
Wojtasasg Posted March 18, 2012 Report Share Posted March 18, 2012 (edited) Musisz kupić inną komorę hop-up z tego co mi wiadomo a to koszt ok 300 zł. Ogólnie replika zbudowana jest na bazie vsr-10 a tu masz części do wykonania tuningu http://www.specszop.pl/index.php?cPath=22_161_308&sort=2a&page=1 I czy ja wiem czy to był błąd , można z tego coś zrobić trzeba tylko kasy ,pracy i cierpliwości. ps. przeczytaj temat na temat tuningu snajperek opartych na systemie vsr-10 Pozdrawiam serdecznie Edited March 18, 2012 by Wojtasasg Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 Komorę? :zastanawia: Quote Link to post Share on other sites
johny13 Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 za takie pieniadze to jedynie lufa mosiezna systemy, choc nie wiem czy systemy produkuja lufy dedykowane do vsr. Quote Link to post Share on other sites
kondrieu Posted April 1, 2012 Author Report Share Posted April 1, 2012 Dziękuje za odpowiedzi , ale wciąż nie dostałem konkretnej odpowiedzi...Może poda mi ktoś link z pasującą lufą do mojej snajpy ( ta lufa do vsr 10 jest za krótka) Może być to lufa wykraczająca poza mój budżet 150 złotych ;P Quote Link to post Share on other sites
Dziećka Posted April 1, 2012 Report Share Posted April 1, 2012 W Polsce raczej ciężko o lufy do VSR. Szukaj pod "barrel vsr" na redwolfie. Quote Link to post Share on other sites
kondrieu Posted April 1, 2012 Author Report Share Posted April 1, 2012 A takiej bym nie mógł zamontować? Czy to tylko dla AEGów http://asgshop.pl/sklep/produkt.php?id=2702 Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted April 2, 2012 Report Share Posted April 2, 2012 Nie, musisz mieć lufę konkretnie pod komorę od VSR. Quote Link to post Share on other sites
Dziećka Posted April 2, 2012 Report Share Posted April 2, 2012 Polecam lekturę wątku o VSR w dziale Karabiny wyborowe i artykułu Dexterkraka w OpForce. Tu masz przykłądy luf do VSR. Do ceny trzeba doliczyć jeszcze 9% cła i 23% VAT: LaxLax (czyli Prometheus) Ewentualnie możesz kupić komorę PDI, wtedy można amontować lufę od AEGa. Quote Link to post Share on other sites
kondrieu Posted April 2, 2012 Author Report Share Posted April 2, 2012 To chyba znalazłem coś co pasuje: http://www.asgshop.pl/sklep/produkt.php?id=4445 A z redwolfa to trochę drogo wyjdzie. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted April 2, 2012 Report Share Posted April 2, 2012 Nie dość, że ultimate to jeszcze niedostępna więc tak jakby nie do końca znalazłeś :D. Zza granicy zazwyczaj taniej wychodzi niż w Polsce, zwłaszcza jak ściągasz przez jakieś zamówienie zbiorowe. Quote Link to post Share on other sites
kondrieu Posted April 2, 2012 Author Report Share Posted April 2, 2012 heh :D ok, to kto zamawia coś z poza granicy? :P Quote Link to post Share on other sites
Dziećka Posted April 2, 2012 Report Share Posted April 2, 2012 Szukaj w Sklepy->Zagraniczne sklepy->Zamówienia zbiorowe. Poza tym MadOnion sprowadza szpej z RedWolfa i WGC. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts