Szaler Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 Witam, Jako zielony chciałbym was prosić moi drodzy o ocenę sprzętu jaki zamierzam kupić. Niestety z powodów finansowych nie mogę kupić wszystkiego naraz więc wybrałem niezbędne oprzyrządowanie. BERETTA M92F/M9 (green gas) + 2/3 magazynki (wybrałem pistolet, ponieważ uwielbiam pistolety, a z czasem będzie bronią boczną) Gogle FA02 - tinted [ACM] albo MASKA PMI head shield (sam nie wiem które lepsze i czy w ogołe któreś z tych się nadaje) bojowki BDU AT-DIGITAL UCP Kominiarka (oczywiście musi być;)) No i po zakupach zobacze ile pieniędzy zostało to będe dalej coś szukał. Link to post Share on other sites
Attero Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 A ja jednak bym radził CM.028 i Uvexy I-vo ; ) Link to post Share on other sites
Vender Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 (edited) NIGDY NIE BIERZ OKULARÓW/GOGLI ZE ZNACZKIEM [ACM] jest to chinski badziew nie nadający się do użytku. Pamiętaj oczy nie odrastają. Jeżeli nie chcesz dużo wydawać na okulary kup SPECS'y tanie a dobre bo robione dla armii więc mają te swoje normy itp. mam używam nie raz dostały w szybkę i nic im nie jest. Mundur na początek najlepiej niemiecki flecktran albo brytyjski DPM. Za zaoszczędzone pieniądze kup CM.028 Edited March 19, 2012 by Vender Link to post Share on other sites
MarekMac Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 Jeśli znalazłem ten pistolet o który Tobie chodzi to za taką kwotę chyba lepiej kupić CM 028. Nie wiem jak w tym pistolecie ale u kumpla gaz potrafi uciec nawet w temperaturze około +15 stopni Celsjusza co skutecznie psuje zabawe. Poza tym licz się z tym, że do tej Beretty musisz dokupować gaz - większe koszty. Maska i kominiarka? Jakoś średnio widzę sens takiego połączenia. Może dlatego, że nigdy maski do AS w rękach nie miałem. Mundur polecałbym flecktarn (szczególnie jeśli będziesz częściej walczył w lasach niż w budynkach). Link to post Share on other sites
Recommended Posts