Specnaz7497 Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Witam, pragnę zakupić nowe gogle. Czy te będą odpowiednie: http://www.casg.pl/product-pol-668-Gogle-balistyczne-Peltor-Maxim-Hybrid.html Interesuje mnie to, jak jest z wentylacją oraz wytrzymałością tych gogli. Tematy jakie znalazłem na forum były tylko o okularach tej firmy. Quote Link to post Share on other sites
darekk Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 Mam takie . Bardzo lekkie, wentylacja słaba .Konieczne jest posmarowanie Cyprysem albo Fornitem , co zapewnia brak jakiegokolwiek parowania. Po 2 miesiącach nie zauważyłem nawet najmniejszej ryski. Kilka razy trafili mnie kulka , nie został nawet ślad. Powiedział bym ze ochrona balistyczna bardzo dobra. Zdecydowanie polecam . Najlepsze pol google jakich w życiu używałem . :cool: Quote Link to post Share on other sites
J.K. Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 Co prawda nie miałem z nimi styczności, ale doświadczenie mi podpowiada, że mogą pojawić się problemy z elementami mocującymi pasek do oprawki. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts