WujekRada Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 (edited) Post usunięty za łamanie zasad pisowni języka polskiego. Za olewanie próśb o poprawne pisanie wnioskuję o ban czasowy. Arend Edited March 22, 2012 by arend Link to post Share on other sites
wiciok Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 Poddaję się :bialaflaga: Link to post Share on other sites
FLC Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 Polecam markety budowlane - OBI, Castorama czy cokolwiek masz blisko na dziale BHP poszukaj gogli lub okularów z klasą optyczną min F. Jak dobrze poszukasz to znajdziesz w tej cenie coś o klasie B lub A. Link to post Share on other sites
MarekMac Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 Chłopie! Nie załamuj nas... Mam tu konto już czas jakiś ale forum regularnie przeglądam dopiero jakieś 2 tygodnie. I mówie Ci, że znaleźć informacje o rzeczy tak powszechnej jak gogle czy okulary jest baaardzooo łatwo, nawet bez użycia szukajki. Dobra rada dla WSZYSTKICH ZIELONYCH - czytajcie forum. Nowe posty (stare mogą być troche nieaktualne pod względem cen itp.), szczególnie w dziale "jestem zielony", pozwolą zdobyć wam chociaż jako takie pojęcie. Gdybyś czytał "jestem zielony" to byś wiedział, że 3 dni temu ktoś zadał podobne pytanie i ktoś już mu odpowiedział. Nie zadawałbyś pytania, które padło pewnie milion razy. W Twoim zakresie cenowym to polecane są Uvex I-vo, co prawda to okulary (sam ich nie miałem, po prostu są często polecane na forum). Jak chcesz korzystać rekreacyjnie (czyli rozumiem, że nie na strzelankach) to pewnie nawet okulary za 10zł ze sklepu budowlanego wystarczą (chodzi mi o takie jakich używają robotnicy koszący trawe przy drogach) aczkolwiek gwarancji nie daje. Link to post Share on other sites
arend Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 Wiadomość automatycznaTemat został zamknięty przez moderatora.Powód: Temat poruszany wielokrotnie. Wszystkie dane są na forum , trzeba tylko chęci do poszukania. Jeśli uważasz, że wątek został zamknięty niesłusznie, zaraportuj go, a rozważymy jego ponowne otwarcie. Pozdrawiamy,Forum WMASG.PL Załoga WMASG Link to post Share on other sites
Recommended Posts