Kermit512 Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 Witam, W mojej parabelce ( wersja S ) pojawił się problem, który dotyka 90% tych pistoletów - ogień ciągły. Chcę się od Was dowiedzieć, czy jak broń jest na gwarancji to czy mogę zareklamować i czy oni to przyjmą ( parabelka nabyta w Taiwangunie ). Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 reklamuj. Gwarancja nie wiem czy to obejmuje więc złóż reklamację. Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted June 16, 2013 Report Share Posted June 16, 2013 Przepraszam za ekshumację tematu ale nie chcę otwierać nowego. Mój Luger zaczął nagle strzelać ogniem ciągłym, niestety już jest po okresie gwarancji. Czy ktoś kto spotkał się już z tym problemem może mi coś poradzić? Quote Link to post Share on other sites
-Otto- Posted June 16, 2013 Report Share Posted June 16, 2013 http://wmasg.pl/pl/articles/show/5147 Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted June 16, 2013 Report Share Posted June 16, 2013 Dzięki, niech Allach wynagrodzi Cię licznymi stadami wielbłądów i haremem pięknych żon. :icon_biggrin: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts