Eragon4231 Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 (edited) Cześć, mam pytanie związane z wyborem repliki. Znalazłem taką i proszę o poradę. http://www.taiwangun.com/karabiny-szturmowe-aeg/bi-5181-full-metal-boyi.html Jeżeli dało by się taniej a replika była by dobra to lepiej. I chodzi mi dokładnie o ten model repliki. Edited March 23, 2012 by Eragon4231 Link to post Share on other sites
sorch62 Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 Ja osobiście nie polecam tej repliki. Link to post Share on other sites
Terkov Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 Cześć, mam odpowiedź na Twoje pytanie, ale najpierw Ty odpowiedz na moje: użyłeś szukajki? Nie? To użyj. Teraz odpowiedź dla Ciebie: jak byś poszukał, to dowiedział byś się, że ludzie często pytają o chińskie M'ki i najczęściej dostają odpowiedź, że to kupa, a najtańszą sensowną opcją jest KWA (z małymi wyjątkami polecającymi JG czy P&J). W tej cenie masz masę naprawdę dobrych kałaszków albo gietki od JG lub CYMY. Link to post Share on other sites
arend Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 Nikt nie poleca tej repliki. Użyj szukajki będziesz wiedział czemu. Link to post Share on other sites
Recommended Posts