Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Maska Ochrona

Recommended Posts

Witam ! Znalazłem taką maskę http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=104_44_171&products_id=8647&name=FOSCO_-_Maska_-_Fan_Ventilation

Mam peres* pytań:

1.Czy wytrzymuje większe uderzenia .

2.Czy kulki nie będą przełamywać przez szpary np.te dziury na nos.

3.Jak mocne ma gogle.

4.Czy wgl* opłaca się ją kupować.

* wytłumacz

Edited by arend

Podejrzanie tania jak na specshop i takie bajery, wyślij zapytanie o spełnianą klasę wytrzymałości wizjera, jak jasno nie napiszą i jaka to od razu sobie odpuść.

Jak chcesz grać "bezpiecznie" kup sobie maskę stalker 1 albo 2 + odpowiednie okulary (google nie bardzo pasują)

cenowo wyjdzie podobnie jak się postarasz a będziesz miał gwarancje jakości.

Co do rozmiaru oczek to szansa że kulka trafi akurat w otwór np. 8mm jest raczej minimalna.

Edited by arend

Czytając twój ostatni post o chęci kupna g36c cyma , która dysponuje mocą 420 FPS wnioskujĘ iż nie będziesz się strzelać w budynku. Więc moim zdaniem taka maska jest zbędna i zarówno śmieszna jak i zupełnie nie pasująca do ASG. W lesie wystarczą Ci dobre okulary + arafatka chyba ,że nie czujesz się bezpiecznie to stalker.

Edited by arend

Witam ! Znalazłem taką maskę http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=104_44_171&products_id=8647&name=FOSCO_-_Maska_-_Fan_Ventilation

Mam peres* pytań:

1.Czy wytrzymuje większe uderzenia .

2.Czy kulki nie będą przełamywać przez szpary np.te dziury na nos.

3.Jak mocne ma gogle.

4.Czy wgl* opłaca się ją kupować.

* wytłumacz

Pierwszą rzeczą o której powinniście się upewnić to to czy ta maska ma ATEST. Te które ATESTU nie mają stwarzają zbyt duże niebezpieczeństwo że wizjery maski mogą pęknąć przy uderzeniu. A sama maska to chińska produkcja które atestu nie widziała. Do poczytania o porządnych i polecanych goglach i okularach ochronnych zapraszam do właściwego działu.

Arend

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...