BAGNO Posted March 24, 2012 Report Share Posted March 24, 2012 (edited) Witam czy ten montaż będzie pasował do MICH 2000? i czy do niego będzie można zamontować to? ktoś wie? Ktoś widział? ;) Edited March 24, 2012 by BAGNO Quote Link to post Share on other sites
seger Posted March 24, 2012 Report Share Posted March 24, 2012 Blacha jest pod hełmy fritz/ pasgt/ lwh. Żuraw jest uniwersalny i będzie pasował pod replikę tej lunety. Quote Link to post Share on other sites
Tropiciel Posted March 24, 2012 Report Share Posted March 24, 2012 Kiedyś, ktoś pisał że można wygiąć uchwyty od blachy, żeby pasowały do miśka. Quote Link to post Share on other sites
BAGNO Posted March 24, 2012 Author Report Share Posted March 24, 2012 Czyli średnio pasuje? ale teoretycznie i bez uchwytow powinno się trzymać bo jest mocowane na srube? Quote Link to post Share on other sites
HeeL Posted March 24, 2012 Report Share Posted March 24, 2012 Tak, powinno się trzymać ale średnio to będzie wyglądać. Oryginalna blacha na MICH wcale nie jest taka droga, tak więc myślę, że lepiej kupić dedykowaną blachę, a później dokupić żuraw. Na specshopie sprzedają kopie żurawii, które można kupić oddzielnie. Zestawy też są ale nie wiem jak jest z dostępnością tego wszystkiego. Inną kwestią jest, że kopie są droższe od oryginalnych RHINO :hahaha: Jedynym oryginałów problemem jest dostępność (z kopiami nie wiem jak jest) Quote Link to post Share on other sites
BAGNO Posted March 24, 2012 Author Report Share Posted March 24, 2012 (edited) Oryginalna blacha na MICH wcale nie jest taka droga, tak więc myślę, że lepiej kupić dedykowaną blachę, a później dokupić żuraw. Mówisz o tej za stówasia? ;/ no ale pewnie tak zrobię wyjdzie troszkę drożnej ale cóż :/ dzięki za pomoc :) edyta: 265 za żuraw w specshopie!!!! to nie lepiej ten? Edited March 24, 2012 by BAGNO Quote Link to post Share on other sites
HeeL Posted March 24, 2012 Report Share Posted March 24, 2012 (edited) Jak już jedziesz na kopiach to myślę, że się nada. PS Sprawdź PW ;) Edited March 24, 2012 by HeeL Quote Link to post Share on other sites
BAGNO Posted March 24, 2012 Author Report Share Posted March 24, 2012 dzięki do zamknięcia ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts