Hock36 Posted March 24, 2012 Report Share Posted March 24, 2012 Witam. Nasza policja (mowa o jednostkach AT) używa nakolanników X-TAC ? Spotkałem się z takim stwierdzeniem, ale moim zdaniem to nie prawda - nie wdziałem zdjęć, które potwierdzają to stwierdzenie. Pozdrawiam ! Quote Link to post Share on other sites
Wojtek TEAM-B Posted March 24, 2012 Report Share Posted March 24, 2012 Ogólnie najczęściej używanymi nakolannikami przez AT są ALTY, ale zdarza się że operatorzy kupują to co im odpowiada. Osobiście nigdzie nie widziałem i nie słyszałem by AT używały nakolanników X-Tac Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted March 24, 2012 Report Share Posted March 24, 2012 Gdzieś mi kiedyś śmignęły na jakiejś fotce ;) btw. Napisz mi jeszcze raz na gg, bo straciłem wiadomość :) Quote Link to post Share on other sites
Hock36 Posted March 24, 2012 Author Report Share Posted March 24, 2012 Już masz - sprawdź ; ) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts