Troczek Posted March 25, 2012 Report Share Posted March 25, 2012 Ace of Spades to gra Multiplayer ,która pozwala nam się wcielić w "kwadratowego" żołnierzyka i wybrać jedną z dwóch drużyn oraz walczyć jedną z 3 broni (SMG ,RIFLE, SHOTGUN). Sama instalka waży 6mb ,a do gry potrzebujemy jedynie przeglądarki. Podczas gry możemy swobodnie budować(jeżeli nie ma przeciwników w pobliżu),co przypomina rozgrywką trochę Minecrafta ,lecz mnie się AoS osobiście bardziej podoba :) Oficjalna strona gry: http://www.ace-spades.com/ Screen: Polski serwer: ace-spades.pl Zapraszam do gry :) Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 Gra i owszem całkiem ciekawa ,ale nie na polskim serwerze. Jest tam dużo osób ale większość dyskusji to same przekleństwa i wyzwiska. Na innych serwerach gra się całkiem miło; można coś uzgodnić, postanowić, ustalić strategię itp. Być może to tylko kwestia tego że wczoraj nasi gracze w większości pisali test gimnazjalny i stąd te nerwy... Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 Gierka fajna tylko jakoś pingów nie moge dobrych osiągnąć. Niestety net mam chwilowo strasznie wolny. Quote Link to post Share on other sites
magaw Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 Właśnie przed chwilą grałem. Bardzo fajna gra i nie są potrzebne bardzo wielkie wymagania sprzętowe Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted April 27, 2012 Report Share Posted April 27, 2012 Gierka fajna tylko wkurzający są kolesie, którzy traktują ją jak bezpłatnego Minecrafta. Stoi banda takich jeleni w bazie i buduje jakieś nie wiadomo jakie bzdety. Żeby chociaż pilnowali intela ale nie! Przejdzie obok nich stado wrogów a ci nic nie zrobią. Jeszcze zaczną siebie granatami albo łopatami napierdzielać bo im klocków do budowy zabrakło (a granaty rażą normalnych graczy). Swoją drogą. Jak coś to w grze mam ksywe MarMac Quote Link to post Share on other sites
browar231 Posted June 16, 2012 Report Share Posted June 16, 2012 Też gram, często na Komrade, ksywa: [PL]browar231 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts