OssaPro98 Posted March 30, 2012 Report Share Posted March 30, 2012 Witam. Kupuję CM.028 i potrzebuję do niej odpowiednie kulki. Z poradnika Logana wywnioskowałem, że do CM.028 najlepsze będą kulki 0,23g. Czy dobrze myślę? Podajcie najlepszą wagę dla tej broni. Następnie pozostaje wybrać firmę. W CM.028 nie ma precki lufy więc myślę, że nie są potrzebne, np. Guardery. W poradniku Logana było napisane, że najlepsze są P&J oraz Gunfire. Które powinienem wybrać do CM.028? A może lepiej dołożyć i kupić Guardery? Jeśli twierdzicie, że powinienem wybrać jeszcze inną firmę to napiszcie jaką. Od razu chciałbym powiedzieć, że nie miałem styczności z żadną z tych firm (moje jedyne kulki to pomarańczowe kawałki plastiku). Proszęo dobranie takich kulek, które będą dobrze podawane przez magazynek i, które będą zapewniały odpowiednie osiągi dla tej repliki. Link to post Share on other sites
arend Posted March 30, 2012 Report Share Posted March 30, 2012 Wiadomość automatycznaTemat został zamknięty przez moderatora.Powód: Myślenie poproszę, nie leniowania. Jeśli uważasz, że wątek został zamknięty niesłusznie, zaraportuj go, a rozważymy jego ponowne otwarcie. Pozdrawiamy,Forum WMASG.PL Załoga WMASG Link to post Share on other sites
Recommended Posts