Verdech Posted April 1, 2012 Report Share Posted April 1, 2012 Witam chciał bym się poradzić was drodzy forumowicze co do tuningu mojej eMki ---- > http://www.specshop.pl/product_info.php?products_id=4908&name=AGM_-_M16A3_-_Full_Metal wszystkie części w niej są stockowe replika ma 2 lata przebieg ok 30 tysięcy kulek. Nie wiem ile na dzień dzisiejszy posiada ona FPS, ale siedzi w niej sprężyna SP130 jakaś chińska pewnie ;D To co sam planuje to precka Guardera 6.02mm, 509-550mm (jeszcze się waham)przy dłuższej opcji do zakrycia tłumikiem dźwięku ponieważ standardowo wchodzi 509mm, do tego gumka silikonowa przeźroczysta Guarder oraz aluminiowa 1-dno częściowa komora Guarder. Moja prośba o rade dotyczy części Gearboxa, które będę musiał wymienić aby uzyskać stabilne 480-500 FPS i dobór odpowiedniej baterii do tego wzmocnienia (preferuje LiPo, posiadam ładowarkę IBMAX 6) oraz MOSFETU i odpowiedniego okablowania niskooporowego do tej baterii. Każda wasza propozycja mi pomoże ponieważ co do Gearboxa jestem zielony co do producenta części nie mam wybranego chodzi o to aby całość dobrze się zgrywała ze sobą. Z góry mówię, że sam tego nie będę wymieniał więc proszę o polecenie jakiegoś zaufanego serwisanta. Dziękuję za pomoc ; ) Napisz jeszcze raz taką dużą czcionką, to zobaczysz coś fajnego, J. Quote Link to post Share on other sites
Dziećka Posted April 2, 2012 Report Share Posted April 2, 2012 Preckę weź długości najlepiej stockowej, bo po co dłuższa. Do tego gumkę zieloną G&G i Bore Up. Kable z mosfetem znajdziesz np. na azteko. Quote Link to post Share on other sites
szymx1 Posted April 2, 2012 Report Share Posted April 2, 2012 Jak wyżej tylko że do tego m130, kable modelarskie. I ktoś kto to poskłada. Quote Link to post Share on other sites
Verdech Posted April 2, 2012 Author Report Share Posted April 2, 2012 No tak tylko jakie konkretnie części BORE-UP jaką firmę polecacie co najlepiej się sprawdzi pod M130 no i batka jaka 7,4 Styknie ? Quote Link to post Share on other sites
szymx1 Posted April 2, 2012 Report Share Posted April 2, 2012 Jak Cię stać to Bu systemy jak nie to Guarder/CA. Tak 7.4 da radę. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts