Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

M16A3 Pomoc Tuning

Recommended Posts

Witam chciał bym się poradzić was drodzy forumowicze co do tuningu mojej eMki ---- > http://www.specshop.pl/product_info.php?products_id=4908&name=AGM_-_M16A3_-_Full_Metal wszystkie części w niej są stockowe replika ma 2 lata przebieg ok 30 tysięcy kulek. Nie wiem ile na dzień dzisiejszy posiada ona FPS, ale siedzi w niej sprężyna SP130 jakaś chińska pewnie ;D

To co sam planuje to precka Guardera 6.02mm, 509-550mm (jeszcze się waham)przy dłuższej opcji do zakrycia tłumikiem dźwięku ponieważ standardowo wchodzi 509mm, do tego gumka silikonowa przeźroczysta Guarder oraz aluminiowa 1-dno częściowa komora Guarder.

Moja prośba o rade dotyczy części Gearboxa, które będę musiał wymienić aby uzyskać stabilne 480-500 FPS i dobór odpowiedniej baterii do tego wzmocnienia (preferuje LiPo, posiadam ładowarkę IBMAX 6) oraz MOSFETU i odpowiedniego okablowania niskooporowego do tej baterii.

Każda wasza propozycja mi pomoże ponieważ co do Gearboxa jestem zielony co do producenta części nie mam wybranego chodzi o to aby całość dobrze się zgrywała ze sobą.

Z góry mówię, że sam tego nie będę wymieniał więc proszę o polecenie jakiegoś zaufanego serwisanta.

Dziękuję za pomoc ; )

Napisz jeszcze raz taką dużą czcionką, to zobaczysz coś fajnego,

J.