bacu55 Posted April 2, 2012 Report Share Posted April 2, 2012 (edited) Chce kupic g36 i zastanawiam sie nad normalnym (dlugosc calkowita 96 cm) i wersja K (86cm) W tej chwili mam G36C i jest git ale mogloby byc lepiej . Moje pytanie brzmi czy do G36K z lufa 325mm bedzie pasowac lufa precyzyjna 363mm i czy lepiej kupic 6.04 czy 6.03 mm . Edited April 11, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted April 2, 2012 Report Share Posted April 2, 2012 moje pytanie brzmi czy do G36K z lufa 325mm bedzie pasowac lufa precyzyjna 363mm i czy lepiej kupic 6.04 czy 6.03 mm Na chłopski rozum to lufa będzie pasować. Conajwyżej będzie za długa i będzie wystawać z lufy zewnętrznej. I ponownie na chłopski rozum to lepiej kupić 6.03mm ale z tego co czytałem to dużo zależy od producenta. Musisz też pamiętać, że im ciaśniejsza lufa tym lepszych kulek musisz używać. Napisz może o jakie konkretnie lufy Ci chodzi to ktoś z większym doświadczeniem będzie miał łatwiej z udzieleniem pomocy. Dodatkowo przeczytaj ten poradnik. Quote Link to post Share on other sites
Jankus Posted April 2, 2012 Report Share Posted April 2, 2012 (edited) Szczerze mówiąc to nie ma sensu zmieniać G36c na G36k czy zwykłe G36. Lepiej dać tłumik i dłuższą lufę. Ale to też nie ma większego sensu gdyż był taki Temat. Edited April 2, 2012 by Jankus Quote Link to post Share on other sites
bacu55 Posted April 3, 2012 Author Report Share Posted April 3, 2012 Znaczy g36k lub KE bardziej mi sie podoba poza tym moje g36 obiecalem juz kumplowi bo on bez kasy praktycznie wiec trzeba cos nowego a g36 mi sie podoba i chyba narazie przy nim zostane. A na replike 1 klasy nie mam sam siana... wiec myslalem wlasnie o g36KE i preclufa ale nie moge nigdzie znalezc 325mm :( jak juz to 363 Systema itp. Bacu, czy w Niemczech zniesiono duże litery i znaki przestankowe? O znaki diakrytyczne jeszcze nie będę prosił bo rozumiem że możesz miec niemiecką klawiaturę. Ale wkrótce o nie też poproszę. Arend Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted April 11, 2012 Report Share Posted April 11, 2012 Wiadomość automatyczna Wątek został przeniesiony z "Repliki airsoftowe i sprawy techniczne -> Upgrade i tuning" do "Airsoftowe przedszkole -> Jestem zielony". Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts