Kociek Posted April 10, 2012 Report Share Posted April 10, 2012 Kup sobie lepiej scorpiona na airsoftxtreme maja za tą cene jak twój pistolet . Airsoftextreme, jasne. Zanim zaczniesz komuś doradzać sam się zorientuj w temacie... Ten sklep to największy bubel jaki może być więc nie próbuj Apachowi tego podsuwać... Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted April 10, 2012 Report Share Posted April 10, 2012 (edited) Kup sobie lepiej scorpiona na airsoftxtreme maja za tą cene jak twój pistolet . Pomijając jakość sklepu to nigdy nie słyszałem/czytałem o tym Scorpionie (a forum czytam regularnie i są modele o których czyta się codziennie). Dodatkowo nie znalazłem magazynków do tego Scorpiona (co prawda szukałem tylko w airsoftxtreme) więc jak Apache go kupi to będzie miał tylko 80 kulek a potem będzie musiał doładować. Osobiście bym nie kupił. O nieeee! Wiktorszk czy Ty czasem dobrze się czujesz? Polecasz coś o co sam pytasz o tu. Tak sie nie robi. Edited April 10, 2012 by MarekMac Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted April 10, 2012 Report Share Posted April 10, 2012 (edited) Jeśli i tak musisz dozbierać kasę, osobiście radziłbym poczekać na dostawę MP5K, albo MP5K PDW. Zupełnie nieźle dają sobie radę w lesie, a nieocenione w CQB. Edited April 10, 2012 by Powała Quote Link to post Share on other sites
wiktorszk Posted April 12, 2012 Report Share Posted April 12, 2012 (edited) Post usunięty za łamanie zasad poprawnej pisowni języka polskiego. Arend Edited April 12, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
wiktorszk Posted April 12, 2012 Report Share Posted April 12, 2012 Post usunięty za łamanie zasad poprawnej pisowni języka polskiego. Arend Mam pytanie Arend , czy ty mi to robisz na złość ? Czy rzeczywiście zapomniałem przecinka ? Pozdro. Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted April 12, 2012 Report Share Posted April 12, 2012 @up troche Ci pomogę. Po pierwsze to spacje stawia się po znaku przestankowym a nie przed i po. A po drugie wypadałoby pisać "Ty" a nie "ty" Quote Link to post Share on other sites
arend Posted April 12, 2012 Report Share Posted April 12, 2012 Mam pytanie Arend , czy ty mi to robisz na złość ? Czy rzeczywiście zapomniałem przecinka ? Pozdro. Przecinka pewnie tez. Pozatym zapomniałeś o wielkich literach , ogonkach przy "ę" i kropkach. A tego nie toleruję. I nie tylko u Ciebie ale i u wszystkich. I na przyszłość ostrzegam że będę kasował posty nasmarowane w ten sposób. Po pierwsze to spacje stawia się po znaku przestankowym a nie przed i po. Gdzie postawisz spację to Twoja sprawa. Aby nie zamiast. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts