marcinb11 Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 Witam. Zamierzam kupić jakąś tanią replikę do ok. 150 zł, myślałem nad tym http://allegro.pl/karabin-elektryczny-ak47-cm022-hicap-200kulek-asg-i2227082541.html i http://www.military.pl/kalashnikov-ak47-full-stock-karabin-asg_835t.html . Broń nie będzie używana na strzelankach, ew. jakieś strzelanie do tarczy, nie długo będę brał udział w 3 dniowym "rajdzie", idziemy z pełnym ekwipunkiem i bronią. Z góry dzięki za pomoc Quote Link to post Share on other sites
Crusader Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 Nie i nie. Weź lepiej jakąś strzelbę. Jaką? Forum prawdę ci powie... Quote Link to post Share on other sites
Predi Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 Wszytko tylko nie cm22. Nie rób tego! Kup lepiej jakąś strzelbę. Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 Szkoda kasy. Kup strzelbę jeśli będziesz chciał z niej strzelać. Jeśli broni będziesz używał tylko do noszenia w trakcie rajdu to przejdź się na rynek lub do sklepu z zabawkami (albo hurtowni) i kup za 20zł jakieś Mp40 albo Scorpiona sprężynowego. Wydasz duuużo mniej kasy a sypnie się tak samo szybko. Quote Link to post Share on other sites
marcinb11 Posted April 4, 2012 Author Report Share Posted April 4, 2012 Strzelba odpada, to ma być karabin. Te za 20 też odpadają, to ma jakoś wyglądać, czekam na propozycje. Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 Te za 100 coś złotych też pewnie nie wyglądają powalająco. Aczkolwiek na oczy ich nie widziałem. Oceniam porównując do M4 za około 120zł które nie wyglądało dużo lepiej od wspomnianych przeze mnie sprzętów za 20zł. Quote Link to post Share on other sites
arend Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 Jedyną sensowną propozycją jest strzelba. 170 złotych nie starczy nawet na używaną sensowną replikę. Quote Link to post Share on other sites
Terkov Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 To co podałeś wygląda tak samo, jak to za 20 zł. Quote Link to post Share on other sites
marcinb11 Posted April 4, 2012 Author Report Share Posted April 4, 2012 Nikt nie może mnie zrozumieć chyba, karabin który zakupie nie będzie używany na strzelankach tylko na rajdach i na inscenizacji 13 grudnia i dlatego chcę ak47 kupić tylko którego ? Quote Link to post Share on other sites
Crusader Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 A jakim rajdzie? Quote Link to post Share on other sites
oski52 Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 A rozumiesz, że to coś nie wygląda lepiej od zabawek z kiosku? Quote Link to post Share on other sites
Predi Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 Nie rozumiem po co zakładasz ten temat skoro ten karabin ma tylko wyglądać.? Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 Nikt nie może mnie zrozumieć chyba, karabin który zakupie nie będzie używany na strzelankach tylko na rajdach i na inscenizacji 13 grudnia i dlatego chcę ak47 kupić tylko którego ? Wszyscy doskonale Cie rozumieją. Zrozumieliśmy, że sprzęt ma wyglądać ładnie. Nie musi dobrze strzelać. Za to Ty nas chyba nie zrozumiałeś bo już kilka osób Ci napisało, że to co podałeś nie będzie ładnie wyglądać (więc lepiej idź do sklepu z zabawkami i tam poszukaj kałacha za 20zł to przynajmniej dużo kasy nie stracisz). To bronie z gatunku plastic is fantastic. A dodatkowo ten plastik pewnie "świeci się" jak psu wiadomo co. Chcesz coś co wygląda w miare dobrze to weź Cm 028. Bo to chyba najtańszy kałach wyglądający lepiej niż sprzęty, które podałeś. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts