Wodzu321 Posted April 6, 2012 Report Share Posted April 6, 2012 Mam pytanie gdzie można kupić mundur i wyposażenie Serbskie. Na allegro nigdzie nei ma również w znajomych demobilach. Quote Link to post Share on other sites
zolzemon Posted April 6, 2012 Report Share Posted April 6, 2012 (edited) Na allegro masz teraz dwie kurtki serbskie. Oprócz tego jugosłowiańską narzutkę dla snajpera. Przy odrobinie cierpliwości poskładasz serbski mundur. Bluzy i spodnie też się przewijają, choć rzadko. I warto oglądać dokładniej aukcje, czasami ciekawe rzeczy są bardzo głupio podpisane... Edited April 6, 2012 by zolzemon Quote Link to post Share on other sites
Wodzu321 Posted April 6, 2012 Author Report Share Posted April 6, 2012 Ok dzięki. Jeśli chodzi o tuning to co trzeba przerobić w swd a&k aby przypominał choć trochę zastave ? Quote Link to post Share on other sites
Didi Posted April 6, 2012 Report Share Posted April 6, 2012 Ok dzięki. Jeśli chodzi o tuning to co trzeba przerobić w swd a&k aby przypominał choć trochę zastave ? Popatrz: dział nazywa się mundur i oporządzenie! Quote Link to post Share on other sites
Wodzu321 Posted April 6, 2012 Author Report Share Posted April 6, 2012 chodziło mi tu o karabin zastava m76. Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted April 6, 2012 Report Share Posted April 6, 2012 chodziło mi tu o karabin zastava m76. Ok,ale popatrz o co chodziło poprzednikowi. Zły dział. O tuningu i rekonstrukcji są inne działy na forum. Quote Link to post Share on other sites
Wodzu321 Posted April 7, 2012 Author Report Share Posted April 7, 2012 ok , przepraszam ;p nie doczytałem Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts