Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Witajcie maniacy. Mam pytanie jestem nowy na forum i jakby nie tu gdzie trzeba napisałem wątek to przepraszam.

Chodzi mi głownie o to żebyście podsunęli mi kilka dobrych broni.Żeby było one trwałe i mocne (żebym je troche mial a nie rozleci sie po 6-9 miesiącach)

Moje fundusze nie mogą przekraczać 600 zł.

Szukając po sklepach znalazłem to http://www.taiwangun.com/karabiny-szturmowe-aeg/rk-02-full-metal-boyi.html i pytanie miał ktoś podobny karabin i czy wie jak on ogólnie działa?

Ja nie miałem, ale wiem mniej więcej jak działa.

Bateria dostarcza prąd do silniczka, silniczek zaczyna się kręcić i naciąga tłok, który naciska na sprężynę.

Sprężyna ściska się i oddaje swoją siłę, tłok wraca, sprężając po drodze powietrze i to powietrze wyrzuca kulkę.

Może to ci pomoże? ( przepraszam, że to nie AK, ale może któryś z kolegów znajdzie dla ciebie)

http://www.youtube.com/watch?v=49aaq8a3qLk&feature=related

@up o co ci dokładnie chodzi?

Nie wierzę w twój ośli upór :sciana: Nie rozumiesz po POLSKU, nie wiesz co to sarkazm?

Ogarnij się chłopie i zrób w końcu to co już dawno ci mówiono :szukaj: ALE NIE PO SKLEPACH TYLKO NA FORUM!!!

Przestań zadawać głupkowate pytania, na które odpowiedzi już dawno zostały udzielone.

Dobra już dajmy chłopakowi spokój bo nas i tak będzie mordował pytaniami nawet po przeczytaniu wszystkich tematów o RK od BOYI

TAK, cała seria RK od Boyi'a super seria, Lesio ci ją zaraz pewnie poleci.

Ale dla odpowiedniego klimatu i lepszej jakości (STAL :icon_eek2: :icon_surprised:)

kup ten:

http://www.taiwangun.com/karabiny-szturmowe-aeg/rk-03w-real-wood-boyi.html

a jeśli nie masz funduszy to kup ten o którym pisałeś wcześniej z plastikowymi okładzinami (RK-02)

Edited by komandoczołg

Komando po co karmisz "trola" niech ruszy swoją 12-13 letnią .......... mózgownicę i sam coś zacznie robić. Wszystko jest na forum, tylko potrzebna jest odrobina wysiłku i zaangażowania, czego jak widać po postach, brakuje mu. Trochę wysiłku intelektualnego nie zaszkodzi, wręcz przeciwnie, w jego wieku jest bardzo wskazane.

Komando po co karmisz "trola" niech ruszy swoją 12-13 letnią .......... mózgownicę i sam coś zacznie robić. Wszystko jest na forum, tylko potrzebna jest odrobina wysiłku i zaangażowania, czego jak widać po postach, brakuje mu. Trochę wysiłku intelektualnego nie zaszkodzi, wręcz przeciwnie, w jego wieku jest bardzo wskazane.

Ja wiem że troli się karmić nie powinno ale mam już dość bo co dzień kilka tematów o tych samych replikach. I czasami lepiej nakarmić trola i mieć spokój niż adminom serwery lagować(ulżyjmy im przecież w święta pracują) i forum zaśmiecać (trzeba dbać o swoje miejscówki :smile: ).

Edited by komandoczołg

Postępując w ten sposób powodujesz tylko kolejny wysyp leni i matołków, którym się wydaje, że wystarczy napisać

" siemka zaczynam przygodę "ajirsoftem" i co mam kupić, doradźcie proszę bo dopiero zaczynam chlip,chlip"

i wszyscy zaczną kopać w necie i na forum, bo "człowiek" w potrzebie.

Rozumiem że można zadać jedno pytanie, bo na początku można nie ogarniać szukajki, ale dostają matoły gotowe linki gdzie szukać i mimo to nadal trolą.

Dlatego uważam, że twoja teoria Komando jest nie tyle nieskuteczna co wręcz szkodliwa.