Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

cm 028 vs cm 037

Recommended Posts

Na teren zielony bardziej proponowałbym CM 0.28 z tego względu, iż ma trochę więcej fps'ów od konkurenta, i posiada pojemniejszy magazynek, mój znajomy niedawno zakupił sobie takową replikę i jakoś nie narzeka (pomijając jakość wykonania kolby i chwytu przedniego).

Jednak na CQB z pewnością wybrałbym 0.37, tam sprawdziłby się niezwykle dobrze.

Osobiście sam miałem zamiar kupić sobie 0.37, jednak w moim przypadku wybór padł na CM 0.31 i jestem zadowolony.

Ale wracając do tematu, proponuję zastanowić się gdzie się lepiej czujesz, CQB czy zieleń, wtedy spokojnie podejmiesz decyzję odnośnie zakupu prawidłowej broni.

Edited by Tupolev

Natomiast ja przez chwilę miałem 037 i szczerze polecam do zielonej właśnie. Ta replika jest świetnie wyważona przy włożeniu baterii typu large do kolby (przy stockowej również). Jest krótka i strasznie poręczna, manewrowanie nią to czysta przyjemność, z łatwością się zmienia ręce szczególnie na zawieszeniu 1pkt. Dużym plusem jest również ogumowana kolba, chwyt przedni i pistoletowy. Szczerze mówiąc, to się zastanawiałem, czy po sprzedaży 048 nie zakupić 037 i poddać lekkiemu tuningowi, mimo że w stocku posiada ok. 40-45m celnego zasięgu i 50-55 ogólnego. W niczym nie jest gorsza od 028 - zasięg jest identyczny, poręcznością 037 bije ją na głowę. Jest genialna!

Edit:

Zapomniałem wspomnieć o tych okropnych, obrzydliwie plastikowych okładzinach usiłujących za wszelką cenę wyglądać jak "imitacja" "drewna", które znajdują się w 028. W 037 siedzi na ich miejscu guma, która nie powoduje odruchów wymiotnych.

Edited by Jackobik

CM037 przyjemna replika prawie jak CM028 tle że krótsza i poręczniejsza i mniejszy mag ale można dokupić.

Co fakt to fakt, prawie niezauważalna gorsza celność Cm037 jest ale nie jest to jakaś wielka różnica w stosunku do CM028.

Ważne jest że w Cm037 siedzi taki sam gearbox jak w Cm028. :biggrin:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...