Kuziak1 Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 (edited) Witam. Mam problem do broni mb-01 http://www.taiwangun.com/karabiny-snajperskie/mb-01-black.html kupiĘ wzmocniony zestaw cylindra http://www.taiwangun.com/gearboxy-oraz-ich-czesci/zestawy-cylindra-inne/wzmocniony-zestaw-na-550-fps-do-mb01-mb05-mb06-i-mb08-p-j.html to czy wytrzyma zespół spustowy?? ProszĘ o szybką pomoc. Edited April 9, 2012 by arend Link to post Share on other sites
arend Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 Jest spora szansa, że nie. Link to post Share on other sites
mossad1234 Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 Zespół spustowy wytrzyma góra 5-6 magazynków ( u mnie w teamie zakupili to dwaj kumple jeden do MB-08 drugi do MB-06 ) jeden wysiadł po 5 strzale a drugi po 4 magazynku , jeśli chcesz to włożyć musisz wymienić zespół spustowy . Link to post Share on other sites
Piotrekill Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 (edited) I kolejny przykład, żę snajpy nie ma za min 700 zł . Edited April 9, 2012 by arend Link to post Share on other sites
mossad1234 Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 Podstaw można kupić poniżej 700zł tylko dużo i tak trzeba włożyć , sam teraz tuninguje dla kolegi MB-06 i wkładam części Lay-Lax i PDI i wiem ile kasy idzie ale myślę że coś z tego wyjdzie . Link to post Share on other sites
Kuziak1 Posted April 9, 2012 Author Report Share Posted April 9, 2012 (edited) DziękujĘ za pomoc . Chodzi mi głównie o MB-01. Czyli muszĘ kupić jeszcze zespół spustowy jeśli chcĘ mieć lepszy zestaw cylindrowy???? Edited April 9, 2012 by arend Link to post Share on other sites
mossad1234 Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 (edited) Trzeba mieć wszystko jak się chce mieć dobrą snajpe :D komora HU + Gumka dobra , zespół cylindra , sprężyna, lufa precyzyjna , zespół spustowy, optyka :D . Nie chodź optyka nie musi być nie wiadomo jaka, ale reszta musi być dobra i licz że 1000zł ci braknie na pewno na tuning repliki snajperskiej . Edited April 9, 2012 by mossad1234 Link to post Share on other sites
Alexanderexis Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 (edited) Sprzedaj, kup markowe sprawdzone VSR... Ja dorwałem ostatnio TM VSR za 700zl, ale nie wiem czy już dorwiesz. Jest spora szansa, że nie. Edited April 9, 2012 by Alexanderexis Link to post Share on other sites
mossad1234 Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 Fakt VSR od TM to nie well , duża różnica VSR to już legenda . Link to post Share on other sites
Alexanderexis Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 (edited) Kuziak1 - zastanów się, czy Twoje "snajperstwo" nie jest chwilowe, stamtąd nie ma już odwrotu. :wink: (sprzedawanie repliki mija się z celem) Kup sobie najpierw jakiegoś elektryka (najlepiej mp5, lub coś o podobnych wymiarach) i zbieraj sobie pomału pieniądze na snajperkĘ. Licz się z tym, że bez conajmniej 2500zl ani rusz - nie, tego uniknąć się nie da... Edited April 9, 2012 by arend Link to post Share on other sites
Kuziak1 Posted April 9, 2012 Author Report Share Posted April 9, 2012 Byłem Będę i jestem snajperem tak już mam. Jeszcze się zastanawiałem czy kupić SVD dragunov http://www.taiwangun.com/karabiny-snajperskie/sniper-rifle-svd-style.html . Też dobra replika i chyba ją kupuje. W niej przydało by się tylko lufe i gumke hu wymienić i chyba to wszystko. Link to post Share on other sites
Alexanderexis Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 (edited) Czy Ty sobie jaja robisz? Poważnie... KLIK KLIK ...i zbieraj sobie pomału pieniądze na snajperke. Licz się z tym, że bez conajmniej 2500zl ani rusz - nie, tego uniknąć się nie da... Edited April 9, 2012 by Alexanderexis Link to post Share on other sites
arend Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 Byłem Będę i jestem snajperem tak już mam. Odstaw dziecko CS. To niedobra gra. Najpierw uzależni, potem pomiesza rzeczywistość. A na końcu człowiek będzie pierdoły opowiadał ze w replice SWD wystarczy gumkę i lufę wymienić i juz będzie miodny sprzęt. Poczytaj co Ci z dobrego serca Alexanderexis do czytania zaproponował i przemyśl to. Link to post Share on other sites
Recommended Posts