KaramBoty Posted April 11, 2012 Author Report Share Posted April 11, 2012 Dobra GB rozebrałem i przypomniałem sobie, że nie mam smaru xD Czy ten: http://www.taiwangun.com/gazy-i-smary/olej-silikonowy-stti-60ml.html Będzie dobry? Generalnie co mam zakupić oprócz sprężyny i smaru oraz podkładek? Ps. Już w GB były podkładki, to znaczy, że chinole fabrycznie podkładkują? :) Quote Link to post Share on other sites
harry1994 Posted April 12, 2012 Report Share Posted April 12, 2012 Oczywiście że podkładkują tylko że zle. Smar który podałeś nie jest do GB kup smar litowy albo jak chcesz kupić smar ,,do ASG ,, to kup smar teflonowy do kół zębatych . Quote Link to post Share on other sites
siannko Posted April 12, 2012 Report Share Posted April 12, 2012 Co do zawieszenia to zamiast płacić za nowe ucho zawiedzenia zawsze możesz przez ucho które już jest przepleść paracord, ładnie trzyma a przy okazji nie stuka i nie szeleści. Quote Link to post Share on other sites
KaramBoty Posted April 12, 2012 Author Report Share Posted April 12, 2012 Oczywiście że podkładkują tylko że zle. Smar który podałeś nie jest do GB kup smar litowy albo jak chcesz kupić smar ,,do ASG ,, to kup smar teflonowy do kół zębatych . I po prostu mogę cały GB przesmarować jednym smarem? :) Co do zawieszenia to zamiast płacić za nowe ucho zawiedzenia zawsze możesz przez ucho które już jest przepleść paracord, ładnie trzyma a przy okazji nie stuka i nie szeleści. A....co to jest i gdzie to kupić :D Quote Link to post Share on other sites
Didi Posted April 12, 2012 Report Share Posted April 12, 2012 (edited) A....co to jest i gdzie to kupić :D Ban na Google? Wpisując w Google słowo "paracord" w sekundę byś wiedział, co to jest, bez pisania tego nie potrzebnego posta, świadczącego Twoim lenistwie... Edited April 12, 2012 by Didizip Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts