Maślanek Posted April 10, 2012 Report Share Posted April 10, 2012 Witam. Postanowiłem sobie sprawić swoją pierwszą replikę elektryczną, tak żeby obczaić co i jak. No i nie chcę od razu wydawać po 500zł, bo chce się tylko przekonać, czy mi się to spodoba czy nie. Na uwadze mam karabin COLT COMANDO (BI-3181AB) - D/BOYS (Nie wiem czy dobrze napisałem), tutaj link: http://www.taniemilitaria.pl/colt-comando-granatnikiem-bi3181ab-dboys-p-112.html oraz prezentacja karabinu Kolega ma cm.028c, no ale to już jest 450zł (Kupił tanio w airsoftxtreme.pl, karabin mu doszedł, kamizelka już nie.) No i się zastanawiam co o tym myślicie? M4 bardzo mi się podobają, do tego tutaj jest kilka innych bajerów, ale głównie chodzi mi o używanie go w trakcie strzelanki, jak się sprawuje? Z góry dziękuje za odpowiedzi. Link to post Share on other sites
Kazik94 Posted April 10, 2012 Report Share Posted April 10, 2012 (edited) Post usunięty za łamanie zasad pisowni języka polskiego. Arend Edited April 10, 2012 by arend Link to post Share on other sites
arend Posted April 10, 2012 Report Share Posted April 10, 2012 Piotr się mocno stara, ale nie, nie kupuj. To szmelc. Lepiej kupić 028kę, ale nie na airsoftextreme. Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted April 10, 2012 Report Share Posted April 10, 2012 Dodatkowe bajery są nic nie warte. Karabin także nie posłuży ci długo. Jeżeli masz ograniczony budżet to poluj na aukcje sklepów na alledrogo. Można w tej cenie znaleźć repliki z metal GB które posłużą dłużej i będą miały lepsze osiągi. Zapoznaj się z tematami przyklejonymi, są tam wszystkie odpowiedzi na twoje pytania. Link to post Share on other sites
MarekMac Posted April 10, 2012 Report Share Posted April 10, 2012 Dołóż 50zł i kup CM 028C lub jakąś inną wersje na Taiwangunie a Airsoftxtreme unikaj jak diabeł wody święconej. Link to post Share on other sites
KaramBoty Posted April 10, 2012 Report Share Posted April 10, 2012 (edited) Znajomy swego czasu (jakieś 2 lata temu) miał taką na strzelankach i pięknie to to się prezentowało (z 10 metrów) laser wysiadł pierwszego dnia oraz złamała się kolba, niestety po 2 strzelance GB poszedł się walić, zasięg skuteczny to jakieś 10 metrów, generalnie tylko do powieszenia na ścianę. Edited April 10, 2012 by arend Link to post Share on other sites
szymongwiazda Posted April 10, 2012 Report Share Posted April 10, 2012 Jak wyżej. Link to post Share on other sites
Recommended Posts