Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

COLT COMANDO Z GRANATNIKIEM (BI-3181AB) - D/BOYS

Recommended Posts

Witam. Postanowiłem sobie sprawić swoją pierwszą replikę elektryczną, tak żeby obczaić co i jak. No i nie chcę od razu wydawać po 500zł, bo chce się tylko przekonać, czy mi się to spodoba czy nie. Na uwadze mam karabin COLT COMANDO (BI-3181AB) - D/BOYS (Nie wiem czy dobrze napisałem), tutaj link: http://www.taniemilitaria.pl/colt-comando-granatnikiem-bi3181ab-dboys-p-112.html oraz prezentacja karabinu

Kolega ma cm.028c, no ale to już jest 450zł (Kupił tanio w airsoftxtreme.pl, karabin mu doszedł, kamizelka już nie.) No i się zastanawiam co o tym myślicie? M4 bardzo mi się podobają, do tego tutaj jest kilka innych bajerów, ale głównie chodzi mi o używanie go w trakcie strzelanki, jak się sprawuje? Z góry dziękuje za odpowiedzi.

Dodatkowe bajery są nic nie warte. Karabin także nie posłuży ci długo. Jeżeli masz ograniczony budżet to poluj na aukcje sklepów na alledrogo. Można w tej cenie znaleźć repliki z metal GB które posłużą dłużej i będą miały lepsze osiągi. Zapoznaj się z tematami przyklejonymi, są tam wszystkie odpowiedzi na twoje pytania.

Znajomy swego czasu (jakieś 2 lata temu) miał taką na strzelankach i pięknie to to się prezentowało (z 10 metrów) laser wysiadł pierwszego dnia oraz złamała się kolba, niestety po 2 strzelance GB poszedł się walić, zasięg skuteczny to jakieś 10 metrów, generalnie tylko do powieszenia na ścianę.

Edited by arend
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...