aligator1998 Posted April 10, 2012 Report Share Posted April 10, 2012 Witam! To jest mój pierwszy temat, więc przepraszam jeżeli popełnię błąd. Przejdę do rzeczy. Mam na oku replikę karabinu G36c JG0938.Jest to chińczyk,ale jak patrzyłem na opinie większość osób jest zadowolona z zakupu. Tutaj daje link do sklepu z informacjami na temat repliki. http://gunfire.pl/product-pol-1152191813-JG0938.html Co myślicie na temat tego karabinu?Jest on warty zakupu? Pozdrawiam! Link to post Share on other sites
oski52 Posted April 10, 2012 Report Share Posted April 10, 2012 Nie miałem go w łapie ale z tego co czytałem jest warty swojej ceny, jednak jeśli chcesz giete to lepiej dopłacić 50 zł i kupić CM.0003. To tyle z mojej strony ;). Link to post Share on other sites
Olinek Posted April 10, 2012 Report Share Posted April 10, 2012 Tej repliki tez nie trzymałem w rękach, ale jestem szczęśliwym posiadaczem G36K (wnętrzności są identyczne, a karabiny różnią się tym, że jeden ma na górze szynę RIS, a drugi lunetę). Mogę szczerze polecić ten karabin, bo jest on w 100% warty swojej ceny. Używam go już trzeci rok i nie miałem żadnej usterki! (nie licząc zgubionego pinu, z własnej głupoty). Poza tym jestem zaskoczony fabrycznym akumulatorem tej repliki, bo czy lato czy zima, bateria jeszcze nigdy mi nie padła! (podczas, gdy kumple zmieniają już kolejne Firefox'y). Części (zarówno naprawczych, jak i tuningowych) do tej repliki jest wiele, więc też nie ma się o co martwić. Osiągi jak na taką cenę są też wyborne, bo przy dobrych ustawianiach kulki lecą naprawdę daleko. I nie ma się co przejmować wykonaniem (ABS), gdyż on fabrycznie jest zrobiony z tworzywa sztucznego, a te, które jest użyte do tej repliki jest naprawdę dobre. Z czystym sumieniem mogę Ci go polecić :). Link to post Share on other sites
kojlak Posted April 12, 2012 Report Share Posted April 12, 2012 Używam konkretnie modelu z magiem i kolbą od M4 (JG 608-6), ale ogólnie korpus i wnętrzności są te same (jeśli jest inaczej to śmiało mnie poprawcie). Szczerze mogę polecić ten model. Zasięg, celność i jakość wykonania (plastiki i elementy metalowe) są jak najbardziej na plus. Ponadto zbadana przez sklep faktyczna wartość FPS wyniosła od 370 do 374. Jeśli mogę doradzić coś od siebie, to polecam kupno właśnie wersji z magiem M4 - Osobiście w przyszłości planuję przejść na karabinki z tej "rodziny", więc nie stracę pieniędzy zainwestowanych w magi M4. Dodatkowy plus tego rozwiązania jest taki, że prawie Wszyscy w mojej ekipie używają M4, więc w kryzysowej sytuacji mogą podrzucić pełen magazynek. :) Pozdrawiam! Link to post Share on other sites
arend Posted April 12, 2012 Report Share Posted April 12, 2012 Wiadomość automatycznaTemat został zamknięty przez moderatora.Powód: wszystkie dane są dostępne na forum. Trzeba tylko chcieć poszukac.Jeśli uważasz, że wątek został zamknięty niesłusznie, zaraportuj go, a rozważymy jego ponowne otwarcie. Pozdrawiamy,Forum WMASG.PL Załoga WMASG Link to post Share on other sites
Recommended Posts