sobczaq Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 Dyć napisałem "chyba" "?" - dziękuję za sprostowanie. O polskich Hummerach mowa była w tv w wiadomościach, więc co do granatników to mogli przekręcić albo faktycznie jest to jakiś większy kaliber (z tego co mgliście pamiętam). A co do rakiet to święta racja - spike. Tu mój ewidentny błąd :( Link to post Share on other sites
REMOV Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 Może nie granatnik a moździerz i nie 93, a 98 mm? :wink: Link to post Share on other sites
sobczaq Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 Wiesz co... Całkiem możliwe że właśnie o to im (tv) chodziło :lol: Link to post Share on other sites
Holman Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 Nie wierz wszystiemu co mowia w TV. Na przyklad maja tak ze jak mowia o np. F-16 to pokazuja F-18ki, F-15 i wszystko co maja pod reka w tle nawijajac o F-16. No moze z 16kami juz sie troche nauczyli bo je kupilismy ale maja taka generalna tendencje. Czasem jak ogladam relacje o jakims sprzecie wojskowym w TV to az mi sie przykro robi jak mozna puszczac rozne takie babole na antene - jakbym byl dziennikarzem przygotowujacym reportaz i nie bylbym temacie to bym chociaz kogos zapytal co i jak... Link to post Share on other sites
Recommended Posts