Zaltrax Posted April 11, 2012 Report Share Posted April 11, 2012 Strzelam dzisiaj spokojnie i nable replika przestała działać :( Kiedy naciskam spust jest tylkko jakiś dziwny dźwięk. a Najgorsze jest to że nie zobacze co sie stało bo nie moge za nic odłączyć bateri od repliki po prostu coś trzyma :( Proszę o pomoc Quote Link to post Share on other sites
PlanB Posted April 11, 2012 Report Share Posted April 11, 2012 Jak to baterii nie możesz odłączyć ? Quote Link to post Share on other sites
Zaltrax Posted April 11, 2012 Author Report Share Posted April 11, 2012 No nie mogę... Trzyma ją tak że chyba kable odetnę.. Nie mam pojęcia co się dzieje... Quote Link to post Share on other sites
Kohan warrior Posted April 11, 2012 Report Share Posted April 11, 2012 Rzuć foty jak to wygląda. Quote Link to post Share on other sites
Zaltrax Posted April 11, 2012 Author Report Share Posted April 11, 2012 NORMALNIE :D jest batka podłączona jak gdyby nigdy nic. Tylko że za ch*** jej nie wypniesz. Quote Link to post Share on other sites
gewer12 Posted April 11, 2012 Report Share Posted April 11, 2012 Złap wtyczkę od batki obcęgami i mocno ciągnij. Quote Link to post Share on other sites
Zaltrax Posted April 11, 2012 Author Report Share Posted April 11, 2012 (edited) myślisz że nie próbowałem ??? Nie pójdzie! :/ EDIT! Dobra spoko batka się odpięła. Teraz nowy problem. Ta śrubka co łączy gb z rączką w której jest silnik jest strasznie zjechana. Ni jak idzie to odkręcić ;/ Edited April 11, 2012 by Zaltrax Quote Link to post Share on other sites
scot Posted April 11, 2012 Report Share Posted April 11, 2012 A może jakieś zwarcie miałeś?? Styki się nagrzały, końcówka przytopiła i skleiła..? Spróbuj delikatnie naciąć rowek na łączeniu wtyczek od batki i repliki i raz jeszcze spróbuj rozlaczyć. Jak stan bezpiecznika (jeśli jest)? Quote Link to post Share on other sites
scot Posted April 11, 2012 Report Share Posted April 11, 2012 Trysnij sylikonem, odczekaj chwile i spróbuj ponownie. Olejkiem się nie przejmuj- i tak pewnie zajrzysz do gb i wymienisz kable więc git ;) Quote Link to post Share on other sites
LUDI Posted April 12, 2012 Report Share Posted April 12, 2012 (edited) jak śrubka była + to wciskasz - i kręcisz. Jak była inbusowa to bierzesz gwiazdkę i tak samo wbijasz i kręcisz. p.s. wymień wszystkie śrubki na porządne. te chińskie to syf, musiałem wiercić GB ponieważ chińska śrubka się ukręciła w połowie... Edited April 12, 2012 by LUDI Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts