Sendia Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 (edited) Witam Jestem początkującym graczem AirSoft. Kupiłem "Gietke" z firmy JG ale niestety po nastym razem gdy się zepsuła poprosiłem o zwrot pieniędzy :icon_confused: i tu się nasuwa pytanie ;) Co teraz ;D Proszę o odpowiedzi w ankiecie i ich uzasadnienie w odpowiedzi :bialaflaga: Pozdrawiam Grzesiek :blush: Edited April 14, 2012 by Sendia Quote Link to post Share on other sites
harry1994 Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 Wybrałem AK dlatego ze ma mocną konstrukcję i lubię ruskie sprzęty . Realcapa wybrałem dlatego że najbardziej odwzorowuje prawdziwy magazynek (chodzi o ilość kulek ) V3 dlatego że jest najwytrzymalszy i niezawodny . Quote Link to post Share on other sites
SnajperSWD Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 Polecam jakąś replikę z GB v.3 może coś z nowych Cymek jakieś AK np cm0.48 albo jeśli lubisz g36 to cyma wydała gietę z bardzo wytrzymałym GB. Quote Link to post Share on other sites
jakim Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 Ja natomiast polecę serie Rk Boyi, mając i cm.048 i rk-10s najlepszym wyborem będzie RK bojacza. To z Kałachów. Jeżeli Gieta to Cm.003 Emka - KWA. Magazynki to już jest kwestia gustu i wygody. Quote Link to post Share on other sites
Widmo34 Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 P90 to nieźle leżąca w ręce cegła... Małe, długa lufa, dobry gb. Z wad nietypowe magazynki... Z firm szukać TM. Sam nie posiadam ale swego czasu zamierzałem więc dogłębnie badałem temat. Quote Link to post Share on other sites
kjujiczek Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 AK-47/74,GB V3,firma Cyma,magi low i hi cap. AK od cymy są bardzo dobre zwłaszcza 040 i wyżej poza 042,046. GB V3 ponieważ tylko taki siedzi w AK,magi low i hi-cap ponieważ w midach często tną się kulki kiepskiej jakości al reale mogą być za małe. Quote Link to post Share on other sites
AKTG Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 Ja polecam m14 od Cymy, według mnie najlepsza replika jeśli chodzi o zasięg. W swojej wymieniłem gumkę na niebieską KA i przy 360fps mam zasięg jak niektórzy z 530fps. Nie jest ona mała ale jest to wygodna broń. Jako boczniaka osobiście wybrałbym mp5 pwd lub k pewnie też Cymy. Z gearboxów to wg mnie najlepiej mieć v3 bo jest masa części do upgreadu. Magi jak kto woli, osobiście wybieram hi-cap bo lubie mieć zapas kulek. Quote Link to post Share on other sites
Attero Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 Kałasz Cymy, P90 z TM, od siebie mogę obie polecić, bo obie mam ;) Quote Link to post Share on other sites
kjujiczek Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 "przy 360fps mam zasięg jak niektórzy z 530fps." Że w M14 cymy? Quote Link to post Share on other sites
raubritter Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 P90 od TM. Quote Link to post Share on other sites
lon3star Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 (edited) P90 TM, dajesz dobrą lufę i robisz te 400fps i masz magiczny zasięg :D Magazynki to nie problem ;) Bardzo wygodna, lekka broń :) i krótka (51cm) Edited April 14, 2012 by lon3star Quote Link to post Share on other sites
Jan999 Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 (edited) Witam Jestem początkującym graczem AirSoft. Kupiłem "Gietke" z firmy JG ale niestety po nastym razem gdy się zepsuła poprosiłem o zwrot pieniędzy :icon_confused: i tu się nasuwa pytanie ;) Co teraz ;D Proszę o odpowiedzi w ankiecie i ich uzasadnienie w odpowiedzi :bialaflaga: Pozdrawiam Grzesiek :blush: Może cymkę.028 Jest to bardzo lubiana replika. Gearbox v3 również dobrze mówi o tej replice ponieważ firmom takim jak cyma gorzej wychodzi gearbox v2. No i jest w przystępnej cenie.Pozdrawiam :icon_biggrin: Edited April 19, 2012 by Jan999 Quote Link to post Share on other sites
Didi Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 Może cymkę.028 Jest to bardzo lubiana replika. Gearbox v3 również dobrze mówi o tej replice ponieważ firmom takim jak cyma gorzej wychodzi gearbox v2. No i jest w przystępnej cenie.Pozdrawiam :icon_biggrin: Wszystko zależy od budżetu. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts