Guest zehn Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 Witam Kolega chce sobie wybrać jakąś broń boczna i ma 2 na oku tylko nie wie którą wybrać ?? To tak: 1 Pistolet ASG CO2 STI Duty One Blow Back 2 Xtreme 45 (CO2) G&G Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Zuko0 Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 Wybór prosty G&G Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted April 15, 2012 Report Share Posted April 15, 2012 Bo? Akurat wiele dobrego to ja o tej replice G&G powiedzieć nie mogę... Quote Link to post Share on other sites
michdom74 Posted April 15, 2012 Report Share Posted April 15, 2012 Nie wiem do czego ci ta broń boczna, ale uważaj na fps, ten G&G u kolegi miał chyba 500fps przy pierwszych strzałach z kapsuły, do budynków raczej się nie nadawał. Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted April 15, 2012 Report Share Posted April 15, 2012 (edited) Moim skromnym zdaniem, replika na CO2 raczej średnio nadaje się na broń boczną. Primo, do budynku z nią nie wejdziesz bo z reguły ma ponad 360 fps, a to eliminuje ją jako replikę CQB. Secundo, bardzo droga eksploatacja w porównaniu z GG. Tertio, nawet jeśli nie wystrzelisz z niej na strzelance ani raz, musisz wyjąć kapsułę (taka sama zasada jak w wiatrówkach CO2). Bez sensu. Edited April 15, 2012 by Powała Quote Link to post Share on other sites
RagonASG Posted April 15, 2012 Report Share Posted April 15, 2012 Ja ci powiem tak: Sam mam Xtreme 45 i za niedługo będę koledze sprzedawał, ponieważ nie opłaca się. 1. Drogie są do niego części np. Magazynek około 81.00 zł i żeby było śmieszne to ten magazynek jest w dwóch sklepach w Polsce dostępny :) 2. Jeśli kulki skończą ci się w Xtreme 45 to musisz użyć szybkiej ładowarki a jeśli nie masz to wyciągaż inny magazynek i musisz mień tam załadowana już kapsułe. I teraz około jedna kapsuła co2 na szczelankach będzie ci się marnowała. (oczywiście jak będziesz miał dwa magazynki i bieżąco je ładował kapsułami ) Co do STI Duty One Blow Back to ja bym go wybrał. 1.Ponieważ kapsuła mieści Ci się w rękojeści a magazynki masz 35.00 zł 2. Jest czarny i jak będziesz się skradał to nie będzie widać cię za bardzo i nie będzież się rzucał srebrnym kolorem. Ale pamiętaj pomyśl dwa razy zanim coś zrobisz Pozdro. Sorki za błędy ale pisałem z komórki Quote Link to post Share on other sites
Didi Posted April 15, 2012 Report Share Posted April 15, 2012 Ja ci powiem tak: Sam mam Xtreme 45 i za niedługo będę koledze sprzedawał, ponieważ nie opłaca się. 1. Drogie są do niego części np. Magazynek około 81.00 zł i żeby było śmieszne to ten magazynek jest w dwóch sklepach w Polsce dostępny :) 2. Jeśli kulki skończą ci się w Xtreme 45 to musisz użyć szybkiej ładowarki a jeśli nie masz to wyciągaż inny magazynek i musisz mień tam załadowana już kapsułe. I teraz około jedna kapsuła co2 na szczelankach będzie ci się marnowała. (oczywiście jak będziesz miał dwa magazynki i bieżąco je ładował kapsułami ) Co do STI Duty One Blow Back to ja bym go wybrał. 1.Ponieważ kapsuła mieści Ci się w rękojeści a magazynki masz 35.00 zł 2. Jest czarny i jak będziesz się skradał to nie będzie widać cię za bardzo i nie będzież się rzucał srebrnym kolorem. Ale pamiętaj pomyśl dwa razy zanim coś zrobisz Pozdro. Sorki za błędy ale pisałem z komórki Quote Link to post Share on other sites
Guest zehn Posted April 15, 2012 Report Share Posted April 15, 2012 To już sam nie wiem. Jaką może wy replikę na Co2 polecicie na pewno nie będzie używana w budynkach. Do max 400 zł 2. Jest czarny i jak będziesz się skradał to nie będzie widać cię za bardzo i nie będzież się rzucał srebrnym kolorem. RagonASG tym mię rozwaliłeś :hahaha: Pozdro Quote Link to post Share on other sites
Didi Posted April 15, 2012 Report Share Posted April 15, 2012 Mój kumpel używa S&W Sigma 40F KWC. Strzelać strzela. Właściwie tyle. Nie jest jakaś super mega, ale źle też nie jest. Quote Link to post Share on other sites
Guest zehn Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 Jednak biorę Xtreme 45G&G Dzięki za wypowiedzi!! Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts