Pablo1986 Posted October 7, 2010 Report Share Posted October 7, 2010 a i ja troszkę odgrzeje bo własnie ją zakupiłem wraz z mambą co2 ale nie zainstalowaną i w poniedziałek będzie do mnie wysłana kurierem. Na asgshopie jest lufa DF 800 mm - czy nie będzie za długa? jak jest w końcu z tą gumką? pasuje do vsr? dalej czy jeśli zmienię komorę na tą pod lufy do vsr to gdzie dostanę taką lufę?? I gdzie są dostępne gumki do VSR?? nigdzie nie mogę znaleźć Quote Link to post Share on other sites
Fboardpro Posted October 7, 2010 Report Share Posted October 7, 2010 Gumki od VSR podobno pasują (wyczytałem na airsoftforum), u nas jak na razie gumek nie ma :/ Też mam problem bo potrzebuję na gwałt gumę, chyba będę zamawiał ją z HK. Quote Link to post Share on other sites
Pablo1986 Posted October 7, 2010 Report Share Posted October 7, 2010 no to straszna lipa z gumą, będzie trzeba ze specem zagadać żeby zamówili większą ilość i za jakiś miesiąc będą, ewentualnie zadzwonić lub przejechać się do Rudy Śl. i pogodać z chopami z asgshopu czy gdzieś się po serwisie nie poniewiera jakaś Quote Link to post Share on other sites
kaziustein Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 Na specshopie są ponownie jakby co. Quote Link to post Share on other sites
Fboardpro Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 (edited) To super jednak u mnie gumka King Armsa nie zadziałała. A to dlatego, że w środku posiada dodatkowy pierścień uszczelniający który blokuje kulkę podczas strzału, ponieważ dysza w M700 jest zbyt krótka by przepchnąć przez ten pierścień kulkę... niestety :icon_neutral: Przy próbie modyfikacji gumy na dodatek ją uszkodziłem.... Jedyne co mi pozostaje to kupić jeszcze raz tą gumkę (tym razem w PL), zamontować ją do VSRki a stocka z niej włożyć do M700. Co o tym myślicie ? :blush: EDIT: trzeba jeszcze poczekać aż na specshopie będą gumki KMa (RH45/55), te pierścienia nie mają i powinny podejść elegancko to 700tki... Pożyjemy zobaczymy. (W sprawie tej gumy mam się odezwać na przełomie listopada i grudnia w sklepie madonion, może da radę je wyhaczyć). Edited November 1, 2010 by Fboardpro Quote Link to post Share on other sites
Susinron Posted November 9, 2011 Report Share Posted November 9, 2011 Witam, Czy posiadacz repliki KJW m700 mógłby się wypowiedzieć jak wygląda kwestia działania w różnych temperaturach tego sprzętu na GG HFC22 i na red gazie? Green gazu używał bym w ciepłe dni, natomiast red gaz w momencie gdy zauważył bym znaczne spadki mocy na zwykłym Green gazie. I tutaj pytanie. Do jakiej temperatury replika zachowuje swoje 500-550 FPS? czy da się nią strzelać w temperaturze od 10 stopni do np. 0 czy -5? Interesuje mnie zasięg skuteczny 70 metrów. W replice zmienił bym lufę na prometheus oraz gumkę odpowiednią do tej repliki wszystko doszczelnił i może komore hop up. Pozdrawiam Sus. Quote Link to post Share on other sites
kajtoo5 Posted March 24, 2013 Report Share Posted March 24, 2013 witam! Mam problem z moją repliką KJW M700. Odpowiednik ostrej iglicy nie dziala jak należy Więcej info: http://forum.wmasg.pl/topic/136143-m700-od-kjw-problem-ze-szczelaniem/ Pomóżcie! ;) Quote Link to post Share on other sites
SHERWIN Posted May 12, 2015 Report Share Posted May 12, 2015 Jakby ktoś chciał kupić to zapraszam http://wmasg.pl/pl/consignment/show/638795 Quote Link to post Share on other sites
MavericFour Posted December 26, 2015 Report Share Posted December 26, 2015 Witam, Mam przeogromną prośbę do właściciela Tanaki/KJW M700 i podobnych, mianowicie chciałbym prosić o skan (na zwykłym skanerze komputerowym) młoteczka do zbijania zaworu w magazynku, tego co mieście się w zespole spustowym o tego: http://www.airsoft.ro/resize.php?file=poze/p4192_1.jpg Mile widziany skan w towarzystwie linijki Quote Link to post Share on other sites
MavericFour Posted January 30, 2016 Report Share Posted January 30, 2016 Zupełnie nikt nie da rady? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts