ddw2 Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 Witam Wpadło mi w ręce ostatnio po cenie body z rk 01 i naszedł mnie pomysł żeby wstawić je sobie do swojej cymy 0.31.Wiem że standardy są różne i bez kombinowania sie nie obędzie,ale co musze zrobić i co dokupić żeby w ogóle móc zacząć coś kombinować. Posiadam: Kompletne body rk 01 podstawę szczerbiny VFC Kompletną cyme 0.31 Umiejętności i sprzęt pozwalający cokolwiek zrobić Niestety brak mi pomysłu co dalej. Z góry dziękuje z pomoc Quote Link to post Share on other sites
Dread Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 Jak chcesz improwizować, to zaopatrz się w rury, które pozwolą Ci zredukować otwór w body RK i w podstawie szczerbiny do średnicy zewnętrznej lufy Cymy. Otwór w body ma około 22mm, a lufa cymy coś około 16mm, więc potrzebujesz rury o tych wymiarach. Podobnie będzie z podstawą szczerbinki. Resztę możesz zostawić na lufie cymy. Możesz się też zaopatrzyć w oryginalne drewna wraz z rurą gazową. Kupić będziesz musiał suwadło i klocek komory hop. Quote Link to post Share on other sites
ddw2 Posted April 16, 2012 Author Report Share Posted April 16, 2012 Lufę trzeba frezować żeby wbić pina który ma ją usztywnić? Na czym ma sie trzymać podstawa szczerbinki? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts